Deprem Oldu!!
-
TaRuZ bunu yazdı
Ankara Sıhhiye Necatibey 8. Kat. Hissedildi
Bende Nepal'deyim Everest'te 8848 metre yükseklikte hissedildi :D
Adam rasathane mübarek :D
-
esenyurt taraflarında avea hala çekmiyor bu ne saçma iş amk
aynı sorunu yaşayan varmı?
-
TaRuZ bunu yazdı
Ankara Sıhhiye Necatibey 8. Kat. Hissedildi
ankara eryamandanda hissedilmiş. firex totoşu hissetmiş hatta :F
-
Aloryan bunu yazdı
bursada koltugu biri alttan hoplatıyodu sanki acayipdi
hem de bursada alttan hoplattı töbe töbe :D
-
Prometheus bunu yazdıAloryan bunu yazdı
bursada koltugu biri alttan hoplatıyodu sanki acayipdi
hem de bursada alttan hoplattı töbe töbe :D
Bir bir biri birilerine bakar baka baka dururum ince giymiş giymiş üstüne ... Senin koltukta sorun vardır :) En azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum.
-
Bir tek benmi hissetmedim arkadaş. Ya çok hissiz biriyim yada Allahın sevgili kuluyum üzülmesin kulum diye hissettirmedi. çanakkale kepezde yoldaydım birden binalar boşalmaya başladı.
Ençok marketlere zarar etti. Reyonlardaki mallar düştü. Patlayan şampuanlar, kırılan çikolata bal reçel kavanozları... Kel adayıyım şampuanlar neysede reçellere üzüldüm. -
saybirs bunu yazdı
bandırmada yaklaşık 10 saniye sürdü.
10 mu hacı duyduğuna eminmisin ?
-
Olgunisik bunu yazdıBir tek benmi hissetmedim arkadaş. Ya çok hissiz biriyim yada Allahın sevgili kuluyum üzülmesin kulum diye hissettirmedi. çanakkale kepezde yoldaydım birden binalar boşalmaya başladı.
Ençok marketlere zarar etti. Reyonlardaki mallar düştü. Patlayan şampuanlar, kırılan çikolata bal reçel kavanozları... Kel adayıyım şampuanlar neysede reçellere üzüldüm.40 saniye deprem olsun, çanakkalede millet sokaklara dökülsün, senin hissetmeme sebenin Allahın seni sevmesi mi hocam. diğer insanları o zaman hiç sevmiyor (:
-
10-15 SN kadar ofiste hissettim. panik yok deprem bitti.
-
deprem uyandırdı beni o derece salladı