Deprem V3.0
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar bırakın böyle ne idüğü belirsiz programları.Antirus ve denyo kullanın.birisini biliyorsunuz zaten avent grubun diğeri de holynin,indirdiğinizde loglanıp loglanmadığınız bile belli değil,boşverin şunu...
antikkynin söylediği gibi ayrıca antirusa ne çok benziyor öyle :)
-----------------------------Bu program antirusun 10 da 1 i olamaz.vb ile kodlayacağın atacker bu kadar olur...
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
Hocalar bırakın böyle ne idüğü belirsiz programları.Antirus ve denyo kullanın.birisini biliyorsunuz zaten avent grubun diğeri de holynin,indirdiğinizde loglanıp loglanmadığınız bile belli değil,boşverin şunu...
antikkynin söylediği gibi ayrıca antirusa ne çok benziyor öyle :)
-----------------------------Bu program antirusun 10 da 1 i olamaz.vb ile kodlayacağın atacker bu kadar olur...
tabii ki olamaz :)
antirusu yapan avent gruptu.choppen falan(yanlış yazmış olabilirim) bunu yazana bak işte bir de butonundan dizilimine kadar anti rus özentisi zaten,vb olayı da ayrı bişey :) -
Antikky bunu yazdı:
tasarım neden bana antirus gibi geldi?
kodlarına 1-2 bi şey eklenmiş zımbırtı bir şey olabilirmi?
aynen diyorum :D aventgrup sayesinde deprem zortix porrtix devir gibi :D antirusun :D zıptırık versiyonları çıktı :D buda yenisi heralde -
Antikky bunu yazdı:
tasarım neden bana antirus gibi geldi?
kodlarına 1-2 bi şey eklenmiş zımbırtı bir şey olabilirmi?
bencede. Antirusa çok benziyo bu program. -
Denyoyu kullanmayı bilsem tam süper olacak :)
-
counter sitrike hile programı sandım :|
-
cs ile ne alaka :D
-
test edildi denendi.. denyonun cuku olamaz.. denyonun saniyede bloke ettigi siteye 1 saattir vuruo.. hala tik yok...ne demsiler holyone yaparsa tam yapar=)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
tabii ki olamaz :)
antirusu yapan avent gruptu.choppen falan(yanlış yazmış olabilirim) bunu yazana bak işte bir de butonundan dizilimine kadar anti rus özentisi zaten,vb olayı da ayrı bişey :)
-----------------------------Shopen vardı, tey tey ne guzel gunlerdi. asechka'nın admini once gelip kufrediyodu sonra gelip stop piliiizz diye aglıyodu falan ahaha ulan cok egleniyoduk be (: Avent 2006 dan beridir falan pasif galiba, ne gordum ne duydum.
-
amk ıngılızler fransızlar kac keresınde programlarında turkce dılı kullanıyorda sız her sikimdirik ıngılızceymıs fransızcaymıs vs vs dılı kullanıyorsunuzkı ? ne bu yanı ? neyse kolay gele sana ama unutma senın abını akrabanı öldurmelerıne yardımcı olan o.clarının kullandıkları dıllerı kendı emegınle yazdıgın bır seyde barı kullanma. bu benım bakış açım :\