Depresif Ruh Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu günlerde ben dahil olmak üzre herkes de birşey var yaw..Ben bölüme falan kafayı takmış durumdayım.

Bilgisayardan fazlasıyla sıkıldım.Güzel yıllarımda bilgisayarla ilgilenerek, anormal bir insan olduğum için, şu anda bilgisayardan resmen tiksiniyorum fakat günde en az 5-6 saat bilgisayarla geçiyor.Üstüne üstük bilgisayar mühendisliğindeyim.

Bazen herşeyden sıkılıp proje falan yapasım geliyor.Nickmator, ayrox vs.. gibi bir çok proje vardı.Sağlam bir portal, program falan yazayım diyorum.Linux, python, php kasayım diyorum.Başlıyorum sonra yarım kalıyor.

Tabi şöyle bir düşüncede doğuyor, sosyal hayattan kopmak istemiyorum.Tam yeni yeni güzelleşmeye başlamışken yine bilgisayarın kölesi olmak istemiyorum.Fakat üniversite sayesinde bölümden de hatta nefret ettiğim bilgisayardan da çok daha fazla nefret etmeye başladım.

İğrenç, stressli, össyi kazanamadığım 2 defada olduğu gibi ne olacağı belirsiz bir durumdayım.Üniversiteyi kazanmak bir dert, yanlış bölüme geçmek bir dert.Şimdi olsa psikolojik savaşla ilgilendiğim için psikolojiyi seçerim diyeceğim fakat maalesef, mezun tanıdıklardan psikolojinin iyice kötü olduğunu duyuyorum.

Bilgi teknolojileri sanırım çok güzel gibi duruyor.Fakat bölüm değiştirme şansım kalmadı gibi birşey.Geçen dönem bölüm dersinden A aldım, diğer 4 dersten kaldım ve 3 tanesi F ..Nasıl iş anlayamadım.

Üniversite daha iğrenç bir yermiş.Okusan bir dert, okumasan bir dert.Yazın gelmesiyle insanlar neşelenir, ben iyice psikopata bağladım.Yoksa her mühendisin ilk 2 senesindeki ruh halinde miyim anlayamadım.

Fikriniz neyse söyleyin, amaç dertleşmek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

ruh halinin yakinen takipcisiyiz ergenlik donemini atlattiktan sonra egitim hayatinida burdan takip etmekteyiz.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bekle, andropoza girene kadar devam eder...Hatta fotoğraflı, videolu belgeleride yakında yayınlarım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

peki

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hoca yazını baştan aşşa okudum hatta bazı yerleri 2 kere okudum

yani toplamda yazını 1.5 kere okudum

onarmal birşey yok yola dewam :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kac kere hayata gelceksin hocam ani yasa

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca yazını baştan aşşa okudum hatta bazı yerleri 2 kere okudum

yani toplamda yazını 1.5 kere okudum

onarmal birşey yok yola dewam :|

----------------------------- 

hocam ruhum daraldı.Sevmediğim bir bölümde, sevmediğim bir işi yapıcam.Koca götlü, koca göbekli asosyal iğrenç bir yaşam yaşayacağım gibi geliyor.Bu feci korkutuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sevmedigin isi niye yapiyorsun o zaman ?

hayat boyu sevmedigin isi yapmaktan daha kotu ne olabilir ?

neyi seviyorsan onunla ilgilen hocam, ilgini ceken birsey yokmu eger yoksada ates bocegi gibi gunluk seyler yap 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam açıkçası bilgisayardan bu sıralardan fazlasıyla tiksinti geldi.Onun dışında mühendislikten nefret ediyorum.Fakat fazlasıyla yamuk bir şekilde bölüm değiştirip psikolojiye falna gitmem, boşu boşuna 4-5 senemin akmasına neden olacak.Össyi 3 senede kazandım, 1 sene hazırlık, 1 senede bilgisayar mühendisliği, eder 5 sene.

lise 2 de hocaları dinleyip sözele gitseydim 5 sene büyük kazancım olacaktı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 bucuk yilda java, python, linux dersleri aldim. baktimki benim icin degil biraktim simdi metro'da duzen saglama isi yapicam butun sehri gezerim butun gun, o aradada para biriktirip ilerde dusundugum bir proje'yi hayata gecirmeyi dusunuyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

farklı meslek secsen nolcakki sosyalliğinmi artıcak ? hem sosyallik kişiye gören değişen bişi kendini nasıl sosyal hissettigin daha önemli yoksa sucu bilgisayara yıkarsan yarında baska bişilere yıkarsın.fazla takma kafaya düşe kalka ilerlersin. daha cok vazgecicen, tekrar tekrar dirilicen.ama hersey tadında güzel abartınca bırak tiksinmeyi kusmaya bile baslarsın kendimden biliyorum:) sindire sindire devam fazla kasma

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 2530 Toplam Mesaj: 14