folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derdime Derman Tahribat

Derdime Derman Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

hocam belediyenin ücretsiz kurslarına katıl bakkalla biraz muhabbet et felan bakkala gidip gelenlerle muhabbet kur sonra git kahveye 2 çay iç orda muhabbet kur vs. yalnız olmazsın yani evde durma 2 gün dışarda takıl al bi gitar git halk eğitimde kursları var orda takıl aktiviteler yapılır oralarda hep yalnız kalmaman için dışarı çıkman lazım hocam

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

" 6 tane bomonti 2 tanede carlsberg special 2 paket de marlboro light"

alabiliyosun ve hâlâ mutsuzsun? elindekinin kıymetini bil aga :S winstonu efesi alamayanlar var amk :S

Hergün bunları alabilmek ve ah zengin olsaydım diyebilmek burda büyük bir çelişki var :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hocam kalk git gez parklara at kendini orda insanlarla tanış asılma yavşama

dede nine ayırt etme hem geniş bir çevre yaparsın hemde aradığın sewgiliyi bulursun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

hocam tabi size kolay geliyor markete gelen kahveye giden insan yasamıyosunuz çünkü. tekel bayiye gelen doğru dürüst insan nasıl bulabilirsin ki ya da kahveye giden benim gibi genç... neyin ne oldugunu anlamak zor benim sorunum yeni insan tanımak değil zaten ben hayatı seçmemeyi seçtim, olsaydı çok önceden olurdu gelmişiz 19 yaşına arkaya bi bakıyosun koskoca 19 yıl hani nerde ? göz açıp kapayıncaya kadar geçti ve arada sadece hafif esprileri hatırlıyorum o kadar.. rehberimde arkadaşlarım var tabi ama herkes benden uzaklaşmış, sogumuş durumda... 700-750 cep harçlığım var tamam ama büyük bi şehirde yalnız yasamak o kadar kolay değil arkadaşlar... tek başına bi birey yeni insanlarla tanışmak için bi sürü uğraş verirse elde edeceği arkadaşlık ne kadar saglıklı olabilirki bunu da düşünün.... 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BayV
    BayV's avatar
    Erkek

Hocam tüm TBT olarak aynı illerdeki arkadaşlar için söylüyorum; tanışalım iyice kaynaşalım. Toplumsal olarak ne yazık ki bu durumlar artmaya başladı ama yapılacak o kadar çok güzel şeyler varki... Çeşitli organizasyonlar olsun, aktiviteler olsun, internet üzerinden konuşup sohbet etmek olsun bunun gibi şeylerle bağları güçlendirelim derim ne dersiniz ? Daha önce BarışYiğit'e bunu söyledim. Ankara için yani Ankara'da ikamet edenler yada okuyanlar için çeşitli organizasyonlar yapmayı düşünüyoruz. Diğer iller içinde çeşitli şeyler yapılabilir. Birlikten kuvvet doğar. Düzenli ve samimi bir şekilde toplanalım birlik olalım derim. Hatta ileriki zamanlarda mesela ankaradaki hocalarla toplanıp istanbul'a gider çeşitli organizasyonlar yaparız. Çok zor değil yeter ki isteyip çoğunluk sağlansın. Öyle değil mi ne dersiniz ?

Savunulacak normal bir hayat kalmamış olabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Frank bunu yazdı:

Soğuk bir kiş sabahı çok sayıda kirpi donmamak için hep birlikte ısınmak üzere bir araya toplanır. Ama kısa süre sonra oklarının birbirleri üzerindeki etkilerini görüp yeniden ayrılırlar. Isınma gereksinimi onları bir kez daha bir araya getirdiğinde okları yine kendilerine engel olur ve iki kötü arasında gidip gelirler, ta ki birbirlerine katlanabilecekleri uygun mesafeyi bulana kadar.

Bunun gibi, insanların hayatlarının boşluğundan ve tekdüzeliğinden kaynaklanan toplum gereksinimi onları bir araya getirir, ama nahoş ve tiksinti verici özellikleri onları bir kez daha birbirinden ayırır.

Fakat iç ısısı yeterince fazla olanlar sıkıntı ve kızgınlık yaratmamak veya hissetmemek için toplumdan kaçacaktır.

Arthur Schopenhauer

tuttum bunu

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Asosyallik, insanları dışarıya hapsedip içeriden kilitlemekmiş.

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Bende aynı yaşıyorum ve çok mutluyum eskiden hep arkadaşları ben arardım şimdi beni arayanı ararım.

herkes senin gibi düşünür ve beni arayanı ararım derse kimse birbirini aramaz :D

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

işe gir, yok ben evden çıkmam dersen clanlar , teamlar filan oluyor hep sesli muhabbet edip hemde beleş pvplerde takılıyolar onlara katıl...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

hacılar öneriler için sağolun da bunları yapacak özgüven yok belki de

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
Toplam Hit: 10700 Toplam Mesaj: 68