Derin Devlet Ve Dünya Düzeni
-
Bence de işe buradan başlamak lazım bir gruplaşmayla başlar ilerde büyür büyür ve çok büyük şeyler başarılabilir
-
şu anda pek uygun değilim nutuk çekmeye kısa bir şey yazacağım...
eğer ki bu lanet gidişata dur demek istiyorsanız çocuk çocuk toplaşalım vuralım kıralım demeyi kesin...
ekonomi, siyaset, politika, diplomasi falan bunları da kenara bıraktım...
ilk önce yazdığınız dili düzgün kullanmaya bakın ve gidin okulunuzu iyi bir derece ile bitirin...
kuru kuru milliyetçilik ile bir şey olmaz...
"vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." hadi gençler sizleri bilgisayar başından kalkıp derslerinizin başına geçmenizi öneriyorum =)
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dogru,yerinde ve kaliteli olmuş.
yukardaki herşeye katılıyorum
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------şu anda pek uygun değilim nutuk çekmeye kısa bir şey yazacağım...
eğer ki bu lanet gidişata dur demek istiyorsanız çocuk çocuk toplaşalım vuralım kıralım demeyi kesin...
ilk önce yazdığınız dili düzgün kullanmaya bakın ve gidin okulunuzu iyi bir derece ile bitirin...
"vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." hadi gençler sizleri bilgisayar başından kalkıp derslerinizin başına geçmenizi öneriyorum =)
20 sene sonra çocukları derslerinin başına geçemeyecek ya da başka bir ülkenin evladı sayılcak... -
Davos bunu yazdı:
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------şu anda pek uygun değilim nutuk çekmeye kısa bir şey yazacağım...
20 sene sonra çocukları derslerinin başına geçemeyecek ya da başka bir ülkenin evladı sayılcak...
=)
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Aynen katılıyorum.İlk önce günlük yaşantımızda ülkemize zarar vermeyecek şekilde yaşamaya bakalım. Benim dikkat ettiğim şeyleri söyleyim mesela. Birşey alırken eğer varsa yerli üretimini alıyorum. Geçenlerde valiz alacaktım 2-3 çeşit vardı adama sordum hepsi Türk malı mı diye Türk malı olanı aldım. Elektiriği kullanırken israf etmeyin. Diyeceksiniz ne alaka ama bildiğim kadarıyla elektrik üretirken bile yurtdışına bağlıyız biraz. Mesela ben yemek yerken bilgisayarı bekleme konumuna alıp öyle yiyorum. Açılması 5 sn sürüyor. 24 saat bilgisayarını boşuna açık bırakan arkadaşlar var. Bunlar gibi şeylere 1 kişinin dikkat etmesi ile hiçbirşey olmaz ama ben kendi adıma üzerime düşeni her konuda yapmaya çalışıyorum. Ek olarak Türkçe'nin içine etmeyelim. Gidişatımız hiç iyi değil. Bundan 20-30 yıl sonra Türkçe bambaşka bir dil olabilir.
-
Belkide ben yanılıyorumdur sizin dedikleriniz doğrudur...
Bu konularda kitab yazan yazarlar filanda yanlış düşünüyordur neyse en doğru bu gliba ben yaşamama bakim gerisi beni ilgilendirmez mi diyecen... -
Bu konu hakkında biraz sinirlendim k.bakmayın ben sizin bu konular ile ilgilenmenizi istemiyorum benim amacım sadece bunlara inanmayıp ya da bunları deyiştirmek zor diyenlere tepki gösterdim biraz konu yeriden çıktı ama oda sinirimden dir.Türk insanının bazı şeylere duyarlılığının olmaması ve hiç bir şeye başına gelmeyince inanmaması beni biraz şaşırtıyo...
-
Derin devlet kurmak isteyen pm atsın :P
-
Davos sakin ol sinirlenme. Ben de zaman zaman sinirleniyorum içim içimi yiyor ama elden birşey gelmiyor.Şu anki şartlarda yukarıda yazdıklarımı yapabiliyorum anca.