folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Devlet Ve Dünya Düzeni

Derin Devlet Ve Dünya Düzeni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Bence de işe buradan başlamak lazım bir gruplaşmayla başlar ilerde büyür büyür ve çok büyük şeyler başarılabilir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

şu anda pek uygun değilim nutuk çekmeye kısa bir şey yazacağım...

eğer ki bu lanet gidişata dur demek istiyorsanız çocuk çocuk toplaşalım vuralım kıralım demeyi kesin...

ekonomi, siyaset, politika, diplomasi falan bunları da kenara bıraktım...

ilk önce yazdığınız dili düzgün kullanmaya bakın ve gidin okulunuzu iyi bir derece ile bitirin...

kuru kuru milliyetçilik ile bir şey olmaz...

"vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." hadi gençler sizleri bilgisayar başından kalkıp derslerinizin başına geçmenizi öneriyorum =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

dogru,yerinde ve kaliteli olmuş.

yukardaki herşeye katılıyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:

eğer ki bu lanet gidişata dur demek istiyorsanız çocuk çocuk toplaşalım vuralım kıralım demeyi kesin...

ilk önce yazdığınız dili düzgün kullanmaya bakın ve gidin okulunuzu iyi bir derece ile bitirin...

"vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." hadi gençler sizleri bilgisayar başından kalkıp derslerinizin başına geçmenizi öneriyorum =)

20 sene sonra çocukları derslerinin başına geçemeyecek ya da başka bir ülkenin evladı sayılcak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:
    Yeah bunu yazdı:

20 sene sonra çocukları derslerinin başına geçemeyecek ya da başka bir ülkenin evladı sayılcak...

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

Aynen katılıyorum.İlk önce günlük yaşantımızda ülkemize zarar vermeyecek şekilde yaşamaya bakalım. Benim dikkat ettiğim şeyleri söyleyim mesela. Birşey alırken eğer varsa yerli üretimini alıyorum. Geçenlerde valiz alacaktım 2-3 çeşit vardı adama sordum hepsi Türk malı mı diye Türk malı olanı aldım. Elektiriği kullanırken israf etmeyin. Diyeceksiniz ne alaka ama bildiğim kadarıyla elektrik üretirken bile yurtdışına bağlıyız biraz. Mesela ben yemek yerken bilgisayarı bekleme konumuna alıp öyle yiyorum. Açılması 5 sn sürüyor. 24 saat bilgisayarını boşuna açık bırakan arkadaşlar var. Bunlar gibi şeylere 1 kişinin dikkat etmesi ile hiçbirşey olmaz ama ben kendi adıma üzerime düşeni her konuda yapmaya çalışıyorum. Ek olarak Türkçe'nin içine etmeyelim. Gidişatımız hiç iyi değil. Bundan 20-30 yıl sonra Türkçe bambaşka bir dil olabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Belkide ben yanılıyorumdur sizin dedikleriniz doğrudur... 
    Bu konularda kitab yazan yazarlar filanda yanlış düşünüyordur neyse en doğru bu gliba ben yaşamama bakim gerisi beni ilgilendirmez  mi diyecen...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Bu konu hakkında biraz sinirlendim k.bakmayın ben sizin bu konular ile ilgilenmenizi istemiyorum benim amacım sadece bunlara inanmayıp ya da bunları deyiştirmek zor diyenlere tepki gösterdim biraz konu yeriden çıktı ama oda sinirimden dir.Türk insanının bazı şeylere duyarlılığının olmaması ve hiç bir şeye başına gelmeyince inanmaması beni biraz şaşırtıyo...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    Derin devlet kurmak isteyen pm atsın :P

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Davos sakin ol sinirlenme. Ben de zaman zaman sinirleniyorum içim içimi yiyor ama elden birşey gelmiyor.Şu anki şartlarda yukarıda yazdıklarımı yapabiliyorum anca.
Toplam Hit: 4135 Toplam Mesaj: 27