Ders: Aşk... Konu: Yalnızlık
-
Hayatın kendisi bir sınavdır çocuklar!
Bu yalanla kandırılmış ve uyuşturulmuştu çocuksu hayallerimiz. Yalan olduğunu anlamamız uzun sürdü hocam, kusura bakmayın. Tek yanlış bütün doğruları götürüyormuş; çünkü elimize tutuşturduğunuz kâğıt parçasından anladık riyakârlığınızı;
Üstün başarısızlık sebebi ile hayatta kalmasına karar verilmiştir.
Şimdi insanlığımdan geride kalan yerlerim acıyor anne. Hayatta kaldığım için değil, tutunamadığım için ve mutluluk kontenjanları çoktan dolmuş, haberim bile olmadan…
Yanlış öğrettiniz matematiği! O gittiğinde bölünmüştüm. Söyleyin, hani toplama bölmenin sağlamasıydı?
Yanlış öğrettiniz coğrafyayı! Aramızda açılan meridyenlere rağmen bir nefes ötemdesin işte. Söyleyin, hani her meridyen arası 4 dakikaydı?
Maddeyi, maddenin kimyasını öğrettiniz ama eksikti aşkın simyası.
Çok sevdiğim Tarihi bile yanlış öğretmişsiniz. Yazıklar olsun!
Çünkü o benim Miladımdı ve Önce’lerim hiç olmadı.
Görüyorum ki Sonra’larım da olmayacak….
Saygılarımla
http://www.depresifkalem.com/karalamalar/ders-ask-konuyalnizlik/
-
"Üstün başarısızlık sebebi ile hayatta kalmasına karar verilmiştir."
fazla söze gerek yok,kaleminin tükenmemesi dileğiyle.. -
Mükemmel desem, biliyorum bu kelimenin kattığı anlam yetersiz kalacak...
-
süpersin hocam ;)
-
Teşekkür ediyorum ama gözünüze takılan, yanlış bulduğunuz bir yer olursa lütfen bildirin. Bildirin ki bende varsa eksikliklerimi görüp düzeltebileyim.
Saygılar
-
üstat yazın etkileyici olmuş (diğerleri gibi tabii ki)
düşünüyorum da bazı cümleleri uzatmak yerine daha dolaylı anlatsan daha derin anlam versen nasıl olur?
mesela coğrafyayla ilgili satır
tabi bu benim tarzım daha çok ve tarz değişmez ama denemek istersen diye belirtmek istedim
-
Kardeşim önce yüreğine sonra kalemine sağlık...Bu yazdıklarından sonra ne desek kelimeler de kifayetsiz kalacak...
Muhteşem olmuş...
-
sonralar olmıcak güzel ... :) senin yazılar kalpten dokunuyo be abi
-
Giderken bir mutluluk dahi dilemedin , hoş dilesen ne olurdu sanki ben senden başkasını sevemedim..
Deniz , ağaçlar , insanlar , İlahi kudret aşkıma sen bile yetmedin..Yaşamayı bilmek diye birşey yoktur çünkü hayat matematik formülleri gibi rutin değildir.
Haklısın hocam haklısın.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------üstat yazın etkileyici olmuş (diğerleri gibi tabii ki)
düşünüyorum da bazı cümleleri uzatmak yerine daha dolaylı anlatsan daha derin anlam versen nasıl olur?
mesela coğrafyayla ilgili satır
tabi bu benim tarzım daha çok ve tarz değişmez ama denemek istersen diye belirtmek istedim
-----------------------------Açıkcası bende bazen kendi tarzımı değiştirmek veya eleştirmek yoluna giriyorum ama sonra dönüp baktığımda sonradan ortaya çıkanlar bana ve okuyanlara yapmacık gelebiliyor. Tüm bunları göz önüne alınca içimden geldiği gibi yazmak, yazıyı içselleştirmektense herkesin kabullenecxeği noktaya geyitmek ve DIŞSALLAŞTIRMAK daha mantıklı geliyor ve aldığım tepkilerde de görüyorum ki edebi lezzetini de sterilize ettiğimden uzun soluklu olabiliyor.
Saygılar
-
abi süper daha ne olsun yaş kaç sorması ayıp bende hep yazmak istemişimdir ama hiç yapamadım en sonunda edebiyattanda dil anlatımdanda şiirden bırtım =)