folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ders Çalışmak İçin Motivasyon Eksikliği

Ders Çalışmak İçin Motivasyon Eksikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

gelecek için hedeflerim var,ve bunları gerçekleştirmem için neleri başarmam gerektiğini az çok biliyorum.yolun da bayağı başındayım.ancak ders çalışma sıkıntım var.hayatım boyunca sadece istediğim zamanlarda ders çalışabildim,ki o süre de mevcut süreye göre çok çok azdı.ama artık işler değişmeli,önümde daha ciddi şeyler var ve bunları aşmak için de artık gerçekten çalışmam gerek.burnum sürtülmedi diye hep rahata alıştım,ama gitmiyor böyle,yürümüyor,yürümez de..

işin özü beni sağlam getirecek,deli gibi derse odaklandıracak bir yazı,video vs bir şeylere ihtiyacım var.nerd olmaya bile razıyım şu    aşamada :))

haydi hocalar bir genç daha kaymasın,hayata kazandırın beni :D

son kısım biraz makara oldu da neyse artık vesselam :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Çok çalışmalısın.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Haci sen kendini gazlamadikdan sonra o videolar yazilar vs hikaye.Ben bir ton kisisel gelisim kitabi biyografi okuduk ve o gaz verici videolardan izledim ama onlarin max. etkisi 2 gun.

Onun icin senin kendi kendini kamcilaman lazim.Hayallerini dusunmen lazim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

bende bir heves böyle birşeylere dalmıştım birkaç sene önce.. birkaç şey buldum işte odaklanmanı sağlayan müzik vs , çizim yaparken falan bunları dinliyodum ilk başlarda işe yarar gibi görünüyodu .. sonra dersi alttan alınca anladım işin psikolojik olduğunu :D .

Olay sende bitiyor usta inan yada inanma ben hala zorlanıyorum çalışmakta :) .. Koy gitsin , çalıştığın kadar artık..

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı

bende bir heves böyle birşeylere dalmıştım birkaç sene önce.. birkaç şey buldum işte odaklanmanı sağlayan müzik vs , çizim yaparken falan bunları dinliyodum ilk başlarda işe yarar gibi görünüyodu .. sonra dersi alttan alınca anladım işin psikolojik olduğunu :D .

Olay sende bitiyor usta inan yada inanma ben hala zorlanıyorum çalışmakta :) .. Koy gitsin , çalıştığın kadar artık..

Aynen katılıyorum. Ben bir oturuyorum 10 saat çalıştığım oluyor. Çok az ama yettiği kadar işte.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

an itibarıyla başlarım motivasyonuna diyerekten bodoslama dalma kararı aldım.bıksam da usansam da(evet anlatım bozukluğu :D ) eşşek misali kendimi çalışmaya zorlayacam.

zaten bir şeyi yapmak için zorlayabileceğim tek şey bensem ve bunu yapmamı engelleyecek bir şey yoksa sorun çözülmüş demektir diye düşünüyorum

hayırlı ve uğurlu ola :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Bir sayısalcıysan ve geometrinin bir sanat olduğunu hala anlamadıysan; işin zor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Senin gene bir amacın var. Benim amacım yok

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Üniversiteyi düşün ikinci öğretimlerin 500 lira harc werdigini ve senin bi kuruş dahi harç wermeden okulla gittigini 
    tatmin edici olmuştur umarım..

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

sadece dinle

http://www.cafrande.org/?p=1519

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

hocalar birkaç mesajda ufak bir yanlış anlaşılma olmuş,zaten üniversitede okuyorum :)

lise olsa yine aynı durumda olurdum da dert etmezdim,artık bir şeyleri değiştirmek lazım,zaman çabuk geçiyor

cem-engine tarafından 06/Ara/12 00:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1568 Toplam Mesaj: 13