Dersaneye Para Ödeme Zorunluluğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

2 ay önce bir dersaneye kayıt oldum, ama artık içimde gitmek adına zerre şevk kalmadı diyebilirim. Kayıt olduktan sonra bunlardan haliyle kitaplar falanda aldım. Sorum şu; Ben kayıt olurken dersane müdürü dersaneyi istesemde bırakamayacağımı bu parayı ya seve seve yada sike sike ödemek zorunda olduğumu ima etmişti. Yanımda anne yada babam yoktu sadece teyzem vardı. Dersanenin sözleşmelerine ben imza attım ve ben 17 yaşındayım.

Ben bunlara diyebilir miyim gelmiyorum da ötemiyorum da ? Bi yardım edin müridler staj paramdan ben veriyorum içim gidiyor şerefsizim 180 180 :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bende 17 yaşındayım, daha önceden dönemin ortasında dershaneden ayrılmaya çalışırken ne zorluklar çektirdiklerini bir ben bilirim bir allah, şike şike ödeyeceksin.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

bende 17 yaşındayım, daha önceden dönemin ortasında dershaneden ayrılmaya çalışırken ne zorluklar çektirdiklerini bir ben bilirim bir allah, şike şike ödeyeceksin.

internetten baktım bi kaç yere imza yetkisi yok geçersizdir falan diyolar hocam imzayı sen mi atmıştın sözleşmeye?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

ikametini uzak bi yere aldır belki kabul ederler taşındık felan dersin

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Section bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

internetten baktım bi kaç yere imza yetkisi yok geçersizdir falan diyolar hocam imzayı sen mi atmıştın sözleşmeye?

hayır 2-3 sene önce olduğu için o zamanlar benim imza atma yetkim yoktu sanırım :D 14 yaşında felan. sınav dershanesi bana haksızlık yapmıştı sınav değiştirme sınavında bende gitmek istiyorum demiştim, bağırdılar çağırdılar ödetmeden bırakmadılar...

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

17de ben de imza gecersiz diye biliyorum. Taksidin birini verme avukata git amk :D edit, sozlesme kopyasi alipda git

noname tarafından 22/Ara/12 11:35 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

17de ben de imza gecersiz diye biliyorum. Taksidin birini verme avukata git amk :D edit, sozlesme kopyasi alipda git

sözleşme kopyasını istersem bu işte bi ibnelik var diye kıllık yapmasınlar hacım :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    Hocam birincisi yaptigin sozlesmeye gore bakar bu isler ben finale gidiyorum mesela orda "dersaneden ayrilinirsa ucret geldigi ders saatine gore hesaplanir" diye bir madde var ama 17 yasindaki bir cocukla nasil bu idsi yapiyorlar onu bilmiyorum.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    Hocam birincisi yaptigin sozlesmeye gore bakar bu isler ben finale gidiyorum mesela orda "dersaneden ayrilinirsa ucret geldigi ders saatine gore hesaplanir" diye bir madde var ama 17 yasindaki bir cocukla nasil bu idsi yapiyorlar onu bilmiyorum.

kaydı yapan kadın kimliğimi alıp koydu önüne iyice baktı sonra bana imza attırdı hangi akla hizmetle bende bilmiyorum, zaten söylemedim ben 17 yim diye götümü başımı oynatma payım olsun diye :D (not: 1995 liyim)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Section bunu yazdı
    noname bunu yazdı

sözleşme kopyasını istersem bu işte bi ibnelik var diye kıllık yapmasınlar hacım :|

Ne yapacaklar?

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Section bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Ne yapacaklar?

vermiyoruz falan diyemezler heralde dimi :)

Toplam Hit: 2563 Toplam Mesaj: 27