Dershane Seçimi :|
-
Hoca Uğur Dersanelerini tavsiye ederim,geçmişinde bazı dedikodular Siyonist dersanesi falan diyolar ama güzel işler çıkartıyor.Biraz tuzludur,ama işini iyi yapar.İzmir kaç senedir öss'de bi bok çıkaramıyor malum ama kendi öğrencilerinden (satılık öğrenci tutmuyorlar :) ) baya güzel sonuçlar alıyor diye biliyorum.
Birde ordan varsa Çankaya dersanesi... -
ben bu sene fdd nin oteldeki kampındaydım... maltepe fdd den hatrı sayılır sayıda ögrenci vardı ve dereceye giriyolardı :) bence git oraya :D
-
hacı ben de finaldeyim gayet iyi... tavsiyemdir...
-
fem iidir hoca iidir tabi dünya görüşüne uygun diil diye gitmezen o ayrı eğitimleri kitapları sınavları kalite
-
Uğurda SözeL böLüm oLup öss için giden kaç kişi var + ücret ne kadar ödüyosunuz =) ?
-
feme gitme abi fetoşçudur ve olamyanları kayırır sınıfta hep birinci olmama rağmez projelerine almadılar sınıftan benim altımdaki adamları aldılar bunlar onlarıın kafadan olunca rehber hocaları kıldır mutlaka birisine kafa göz girersin vs hiç buluşma final uğur iyidir ama bireyde iyi işler yapıyor femi savunan arklarda kazandırıyor vs adamların 35.000 öğrencisi varsa finalin 15.000 öğrencisi var o kdr çok adamı ucuz fiyata topluyolar ne kadar çok adam o kadar çok derece kanmayın böyle şeylere
-
össde en iyi Finaldir bencede adamlar her sene 5-10 tane türkiye birincisi çıkartıyolar..boru değil..
oks için gitmiştim zamanında,seneyede öss için düşünüyorum bakalım :)
-
Oturup evinde calisacan hoca.Bugun calismaya basladigini dusun.9-10 ayin var.Hergun duzenli 2-3 saat calissan fazlasini bosver...Dersleri ve konulari parcalara ayiracaksin.Haftalik amac belirleyeceksin.Amaclarina ulasa ulasa ilerleyeceksin.Oss kadar kolay bir sinav yok hacilar.Bunu universite okumaya baslayinca anliyorsunuz :D.Torrentten falan biliq nun falan video anlatimli derslerinide cek.Al sana ev dershanesi.Paranda cebinde kalsin.Dershaneye gidince fazlasini yapmiyorsun.Hoca ders anltiyor(bunu egitim setleride yapar , kitaplarda yapar) , sen hocaya soru soruyorsun dershanede.Gunumuzde internet denen bir icat var , online ders siteleri var , tahribata sor ,ki soranlar azimsanmayacak kadar var...Sadece kendinizi motive edin hacilar. 9-10 ay 2-3 saat calissam.10ay 300gun yapar.300*3saat = 900 saat 900/24 = 37,5 gun . Dusunun onunuzde 10ay sure var ve siz sadece 1ay 7gun calismayla iyi bir derece yapabilecek seviyeye gelebilirsiniz. 10aylik surecte 1ay calismak zorunuza gidecekse , bosverin oss yi , yarin okuldan tasdiknamenizide alin , gidin berbere, tamirciye bi yere girin amelelik yapin...2-3 saat la gunde. Gozunuzde buyutmeyin oss yi.Sadece ciddiye alin , ciddi calisin.
-
Compü çok güzel anlattın ama mutlaka yardım almam lazım oks de hiç çalışmamıştım neredeyse günde 20 soru felan odam çıkıodm 2-3 saat tel mesajlaşıodm zırt pırt bişiler yapıodm sora çok ii olamsada fena deil güzel bi puan aldım anadolu lisesine girdim ben çalışsam kendime gerçekten güveniom hani derler ya çalışsa yapar o tarz birisiyim :) dershane ye gitmem şart büük ihtimal final olcak güzel dershaneymiş :S biraz geç kaldık artk kayıt olam bari :S
-
Açı Yayınları Dersanesindeyim Gayet Sağlam Sayısaldan gireceklere Tavsiyedir bayisi varsa :)
Toplam Hit: 4775 Toplam Mesaj: 34