Dershaneleri Kapatıyorlarmış?
-
Tayyip bugün çıkmış dersaneleri kapatacağız demiş.
Üniversite sınavının da kaldırılacağı söyleniyor.
Yeni sistem nasıl olacak peki? Boşuna mı çalıştık biz?
**konunun dışına çıkıp siyaset yapmayalım**
-
yok amk daha neler !!!!!!
-
valla isyan ederim ben zamanında o kadar calıstım yıllarımı verdim girmek için üniye benden sonrakilerde aynı cefayı ceksinler arkadas
-
http://www.haber7.com/haber/20120325/Artik-dershane-de-yok-sinav-da-yok.php
"Üniversite giriş sınavlarını da üniversite hazırlık kurslarını ortadan kaldırıyoruz. Bu dershaneler ya liseye dönecekler ya da kapanacaklar." demiş..
-
Konu geyik bolumunde mi diye baktim once degilmis. :| Bu sektorden o kadar cok ekmek yiyen varki, dershanelerin yakin bir zamanda kapatilabilecegini zannetmiyorum. İsmi degisir sadece; etut merkezi olur, danismanlik burosu olur... kaldi ki sen ogrencileri surekli sinav baskisiyla zorla, genel olarak egitim sistemin b.ktan olsun ardindan dershaneleri kapat. Olmaz tayyip olmaz... Zaten egitim sistemini duzeltirsek kimsenin dershaneye gitmesine gerek kalmaz...
-
Yapabilirse helal Biz cektik baskasida ceksin zihniyeti ile gidersek bu gezegen birkac nesil sonra cehenneme doner. Onun icin destekliorum
-
Hocam tamamen kapanıcak demedi adam. Farklı şekillerde hizmete devam edeceklermiş.
+ Uni sınavları kalkmasın da yılda 2-3 kere olsun. Mesela mühendislik sınavları tıp sınavları falan ayrılsın bence. Herkes istediği bölümün sınavlarına katılsın.
-
bu çok zor bu sistemin oluşması en az 3-5 yıl sürer bunun için alt yapı gerek kaldı ki üni sınavı kalkarsa etrafta lise mezunun milyonlarca kişi üniye yazılmak isteyecektir. bu kadar kişi kaldıracak üni var mı he eskileri bu kapsamda tutmassa şayet bu sefer eşitsizlik ortaya çıkacak anayasal bir suçötur buda he anayasayıda değiştirecek güce sahip o da ap ayrı mesele yani çok zor sanmıyorum
Her dershaneyi kapatırda fem dershnalerini nasıl kapatacak çok merak ediyorum.
-
1962 den beri de öss yi kaldırıyolar,takma
-
Su ana kadar yapicam dedigi hemen herseyi yapti, hadi hayirlisi bakalim :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Su ana kadar yapicam dedigi hemen herseyi yapti, hadi hayirlisi bakalim :)
-----------------------------
o ona birilerinin yap dediklerinin yaptı sanki