Dershanenin Verdiği Ödev Normalmi ?
-
Sosyal öğrencisiyim okullar açılmadan zaten dershaneler başladı bi pazar tatilimiz vardı onuda sınavlarla yediler tüm hafta dershaneye gittik bayram tatili geldi tam gidicez 1000 adet soru ödevi verildi işte 250 tane Edebiyat 200 tane Coğrafya,Tarih 100 tane Felsefe 250 tane Matematik, 100 Felsefe,50 Geometri vs verdiler dershaneye giden varsa veya gitmeyen bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz ? ÖSS ye giricez diye uyumayıp 7/24 biz testmi çözücez böyle bir saçmalık varmı ?
-
sence geri kalan her şey normal mi?
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Sosyal öğrencisiyim okullar açılmadan zaten dershaneler başladı bi pazar tatilimiz vardı onuda sınavlarla yediler tüm hafta dershaneye gittik bayram tatili geldi tam gidicez 1000 adet soru ödevi verildi işte 250 tane Edebiyat 200 tane Coğrafya,Tarih 100 tane Felsefe 250 tane Matematik, 100 Felsefe,50 Geometri vs verdiler dershaneye giden varsa veya gitmeyen bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz ? ÖSS ye giricez diye uyumayıp 7/24 biz testmi çözücez böyle bir saçmalık varmı ?
-----------------------------Hocanın Verdiği Ödev 100 Puan , Annenden ve babandan " Olleyy 100 Aldım" Demenin Heyecanı % 12,4 Ritimlik Bi Kalp Atışı :) , Dershaneye Ödediğin Fatura tutarı , 1.000 , Hocanın yediği Küfür Sayısı 10000000000.0000000000 ,AMA BENİM ONA ANLATACAĞIM SAPIKLIK FANTAZİLERİM , PAHA BİÇİLEMEZ :) Geri Kalan Herşey İçin SapıQCard
-
bende geçen sene hazırlandım, hoca baştan sıkı tutmak lazım çünkü sonra gevşiyo iş.. yani şu ilk aylar çalışanda çalışmayanda bahar aylarında rehavete kapılıyo, bence şimdi sıkı tutmaları iyi, uymaya çalış..
-
Hoca Özel Üniversite En İyi Terlemeden :D
-
Çözeceksin sike sike çözeceksin.Eğer adam gibi hayat yaşamak istiyorsan.Milyonlarca işsiz arasında senin biraz daha fazla şansın olmasını istiyorsan.Bayramda seyranda seni annene babana sorup naptı senin oğlun dediklerinde şurda okuyor burda okuyor öğretmen olacak zart olacak zurt oldu demesini istiyorsan.Sike sike yapacaksın.amın koyim nedir bu alıp veremediğiniz. bu yaşta ne kadar sikilirsen o kadar rahat edeceksin gelecekte!
Kimse çıkıp yok efendim diplomanın etkisi olmuyor filan demesin alnını karışlarım.Zirzopluk işi için gittiğinde görüşmeye diplomayı verdinmi en azından daha fazla şansın oluyor.
NOKTA.
-
az bile :W
-
Hocanın Verdiği Ödev 100 Puan , Annenden ve babandan " Olleyy 100 Aldım" Demenin Heyecanı % 12,4 Ritimlik Bi Kalp Atışı :) , Dershaneye Ödediğin Fatura tutarı , 1.000 , Hocanın yediği Küfür Sayısı 10000000000.0000000000 ,AMA BENİM ONA ANLATACAĞIM SAPIKLIK FANTAZİLERİM , PAHA BİÇİLEMEZ :) Geri Kalan Herşey İçin SapıQCard
-
Tariqat_Sapiii;
seni uyarmak bana düşmez ama bir konuda da geyik yapma... Biraz daha olgun takılıp forum kalitesini korumanı rica ediyorum.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii;
seni uyarmak bana düşmez ama bir konuda da geyik yapma... Biraz daha olgun takılıp forum kalitesini korumanı rica ediyorum.
-----------------------------Estağfurullah Neden Uyarmak Sana düşmezmiş ? Sende Bizim Bi Adminimizsin Hocam Tabiki Uyaracaksın :) Eyw. Güzel Söylediğin İçin , Fakat Benim Huyum Bu Hoca :S TBT'de her telden insan var onlara amenna banada amenna derdim ana neyse tamam madem öyle ciddi oluorum bu saatten sonra
-
kesinlikle normal...