Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.
-
BİL IQ ÖSS MATEMATİK VCD SETİ
Eski Sürüm oldugu için 39 Cddir Konu listesi [Eski Sürüm Derken Öss 1 ve 2den bazı konular alınmıştır]
39 Cd Fiyatı 20 liradır. [Cd Şeklinde Yollanacaktır Lise Dönemimden Kalma] Normal Piyasa Fiyatı 80 lira olması lazım
Ünidersite MATEMATİK VCD SETİ
Eski Sürüm oldugu için 34 Cddir Konu listesi [Eski Sürüm Derken Öss 1 ve 2den bazı konular alınmıştır]
34 Cd Fiyatı 20 liradır. [Cd Şeklinde Yollanacaktır Lise Dönemimden Kalma] Normal Piyasa Fiyatı 120 lira olması lazım
Dvd Dershane SETİ STAR GAZETESİNİN VERDİGİ
9 dvd Full Dersler 9 lira Fiyatı
VATAN EGİTİM KLUBUNUN SETİ
7 CD ders çalışma teknikleri toplam 8 cd orjinal cdler oldugu için 15 liraÖss Hazırlık Seti Akademedia 40 CD
Dvd olarak yolanacaktır ve fiyatı 30 liradır
Lütfen karalama yapmayın teşekkürler paraya ihtiyacım var Ayrıca bu konu bi kereye mahsustur kimse gelip abi bana kopyala demesin kopya ürün satmıyorum
KOPYALAMA YAPMIYORUM NETTE BU SETLER YOKTUR OLADABİLİR Bİ BİLGİM YOKTUR ARKADAŞLAR KALKIP ŞURDA LİNKLER VAR BURDA LİNKLER VAR DEMESİN BEN BÖYLE SATIYORUM ALICI ARKADAŞA ŞİMDİDEN BU YOLDA ALLAH YARDIM ETSİN.
-
resimdeki kitaplardan mat1 i çözmüştüm
fena deildi
-
cok uygun fiyt ama dha öss'ye cok var :)
-
setler kalite settir fiyatlarda gayet ucuz tavsiye ederim
-
her sektörde entelköylü hizmetinizde :) yürü be koçum :) böyle yararlı şeyler yapman gözlerimi yaşartıyo :)
-
dersanem olmasaydı belki ,,
-
Her türlü kaliteli egitim bu fiyata bunları almanız bile zor
-
ÖSS mode standby...
şimdilik XD
-
Bi arkadaşta görmüştüm güzeldi :)
-
Bu setin yeni olanlarıyla farkı ne
-