Dertliyim, Bir Akıl Verin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

kanka  yapcaan iş basit kullanıp atıcan madem öyle işte böyle .Seven s*kilir s*ken seviir. Haaa baya kullandım diyosan birazda fantezi yap yaw fetish i dene.bi daha ne msn ne eski svgili elinde kamçısı kapıda beklemezse her sabah......

git bi daha s*k. :P

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tacire hak veriyorum biraz doğru olanda bu sen erkeksin be erkekliğine laf ettirme...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    kardeşim beni yanlış anlama ama o kızdan anladığıma göre bi cacık olmaz sakın olaki evlenmeye kalkma başına iş alırsın bencede kullan at bi kenara peçete gibi başka bi boka yaramaz saten bu karı milleti. istisnalar kaideyi bozmaz :D

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drfuchs
    drfuchs's avatar
    Erkek
    Kardes Yapman Gereken BEllı.Koseye Cekıp Konusmana Falan Gerek Yok.Bu Kadar Hatayı Benım Sevgılım Yapsa Tum Aleme Rezıl Etmıstım.Hata Dedıgın 1 bılemedın 2 Hadı 3 Olsun.Senınkı Abartmıs.Temelı Olmayan Bır Ilıskının Ustune Kat Cıkmak Bınayı Cokertır.Benım Sana Tavsıyem Bır Kardesın Olarak; Zamana Bırak.Belkı Klasık Oldu Bıras Ama En Iyısı Bu.Bırde Nerde Duydugumu Hatırlamadıgım Bır Soz Var:Sevdıgını Özgur Bırak.Sana Gelırse Ztn Senındır.Gelmezse Ztn Hıc Senın Olmamıstır.. İNSALLAH UFAKTA OLSA YARDIMCI OLABILMISIMDIR.SAYGILARIMLA...

___Dr_Fuchs___
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

drfuchs bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kardes Yapman Gereken BEllı.Koseye Cekıp Konusmana Falan Gerek Yok.Bu Kadar Hatayı Benım Sevgılım Yapsa Tum Aleme Rezıl Etmıstım.Hata Dedıgın 1 bılemedın 2 Hadı 3 Olsun.Senınkı Abartmıs.Temelı Olmayan Bır Ilıskının Ustune Kat Cıkmak Bınayı Cokertır.Benım Sana Tavsıyem Bır Kardesın Olarak; Zamana Bırak.Belkı Klasık Oldu Bıras Ama En Iyısı Bu.Bırde Nerde Duydugumu Hatırlamadıgım Bır Soz Var:Sevdıgını Özgur Bırak.Sana Gelırse Ztn Senındır.Gelmezse Ztn Hıc Senın Olmamıstır.. İNSALLAH UFAKTA OLSA YARDIMCI OLABILMISIMDIR.SAYGILARIMLA...
    -----------------------------

Kardeş valla haklısın çok doğru diyorsun.Bende şöyle bir laf duymuştum.Bazen sevdiğini elinde tutmanın tek yolu onu bırakmaktır.Ben sadece bir kere konuşacağım ondan sonra keseceğim irtibatı.Eğer aklını başına toplar dönerse ona göre hareket ederiz.Ahh allahım ahh onu çok seviyorum.Sevmesem bunu da yapmam ama..

Herşeyin hayırlısı olur inşallah

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

:@ amk bu kızların hepsimi aynı

abi seven sikilir siken sevilir felsefesini güdüyorum artık

daha aşık olmak mı töbee

kardeşim sende siktirii çek kıza  ya

benim başıma gelse döverdim amk bi güzel :@

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

JuBa bizde kızız abi hıc yapmadım sevgılıme böle seyler

bunlar içten gelen şeyler bazılarının tabiatında var tabiri caizse'' mallık '' ( sözüm meclisden dısarı )...

bolelerı genelde sevılmek oksanmak ıcındır :I

gerisine karısılmaz..

sızde sevıcegınız kızı ıyı secın ama olmazkı böyle :I

mimi " yim ben ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Ulan bu aşk meşk konularını görüp de girmeden edemiyorum.Sonra da gülüyorum.

İnsanlar bu kadar duygusal olmamalı bence.Hayatta aşık olmaktan daha önemli şeyler var. :|

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Kardeşim kafayı sıyır gitsin hiç olmazsa bunları düşünüp kafayı yeme. Ben de benzer şeyler yaşadım ama benimki bu kadar olamaz. Eğer olsaydı o kızı yaşatmazdım. Valla biz burda ne kadar dil döksek fayda etmez. Ne diyelim zamana bırak..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    bu olaydan sonra bana dönmek istedi.. bir şekilde kandırdı benide :D
    sona gene ayrıldık.
    bu seferki bahanesi ise ..... ben onu gezdirmiyormuşum.Canı müzik istiyormuş.Disko istiyormuş bar istiyormuş.çılgınlık istiyormuş :)
    ya bi gitt allanı seversen

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 5390 Toplam Mesaj: 38