Dertliyim... Dertli..
-
ya yaşım daha küçük .. ama bir sevdimki unutamıyorum. hala seviyorum.. ayrılmadık.. ama hep ayrılma korkusu sarmış içimi.. ya olmazsa ya aliesi karşı çıkarsa.. ya ayrılırsak.. ben elimden geleni yapıyorum.. ilk sevdiğim diyebilirim.. o olmazsa herşey bitecek gibi düşünüyorum.. kafam allak bullak.. ne biliym işte. düşünüyorum sürekli.. öyle ağırlık geliyorki üzerime saat sabah 3-4 olmuş.. artık sıkıntılar boğuyor ancak öyle uyuyorum.. acayip kafaya takıyrum herşeyi.. diken üstünde yaşıyorum sanki.. bilmiyorum ne olcak yaa... offf
-
adamım sana bi tavsiye,onu sevmeye devam et ama başka kızlara takıl..başka kızlarıda tavlamaya çalış
bu şekilde gidersen yakında seni paketler..olum erkek gibi davran.sevmek aşık olmak faln bu işler kadın işi aklını başına al.git kendine hobi falan yap nebilyim serserilik yap.sonra pişman olursun.kendin için yaşa ne yaprsan kendine yap.o izlesin seni.ozamn herşey dengeli gider.
-
Konuyu açan arkadaşım sen üstteki arkadaşı dinleme beni dinle :)
Kaybetme korkusu bi ilişkiyi mahveden şeydir bak benden söylemesi. Ne çok olacak ne az olacak. Ondan ayrılırsam naparımlar, yaşayamamlar doğru. Ancak uzun süreceğini sanmam. Çünkü şu anda bende aynı durumdayım. Mesela bugün moralyerlerde ama diyorumki geçecek, ömür boyu üzüleceğimi sanmıyorum.
Sen sev. Ve de ki ben kaybetme korkusu yaşasamda, bu korkudan kızı fanusa koyup gözümün önüne koysamda, uçmak isteyen kuş, o fanusu kırar gider başka yerlere.
Sen sadece güven, korkunu at kafandan, sevmeye bak..
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaşım sen üstteki arkadaşı dinleme beni dinle :)
Kaybetme korkusu bi ilişkiyi mahveden şeydir bak benden söylemesi. Ne çok olacak ne az olacak. Ondan ayrılırsam naparımlar, yaşayamamlar doğru. Ancak uzun süreceğini sanmam. Çünkü şu anda bende aynı durumdayım. Mesela bugün moralyerlerde ama diyorumki geçecek, ömür boyu üzüleceğimi sanmıyorum.
Sen sev. Ve de ki ben kaybetme korkusu yaşasamda, bu korkudan kızı fanusa koyup gözümün önüne koysamda, uçmak isteyen kuş, o fanusu kırar gider başka yerlere.
-----------------------------hahaha saçma
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaşım sen üstteki arkadaşı dinleme beni dinle :)
----------------------------hahaha saçma
-----------------------------hahaa saçma deyip saçma sapan güleceğine saçmalık yapmayıp saçma mesajını anlamlandırsaydın biraz saçma insan..
-
shadowans doğru diyorsun aslında.. önemli olan akışına bırakmak.. hani ben seveyimde gerisi ne olursa olsun.. ama böylede yaparsam hayatımın en güzel yıllarını sonu belli olmayan bi yola girmek gibi kötü bi hata yapmış olmazmıyım.. durum o zaman %50 oluyor. ama sonuç yine karşı tarafta bitiyor.. eğer karşı taraf istiyorsa.. her türlü yol paris.. hiç bir engel yok.. ne olursa olsunn.. fedakarlık yapmak lazımm
-
Arkadaşım anlatmaya çalıştığım olay şu. Kadercilik yapmanın anlamıda yok. Diyorumki şöyle düşün.
Sen şimdi bu kızın seni ilerde bırakacağından korkuyorsun. Korku neden kaynaklanır? Olması ihtimal şeyler beyninde döndüğü için. Yani kafanda bi gün bitebilir düşüncesi var.Öncelikle şunu bi at kafandan. Bak sana birinci ağızdan tavsiye veriyorum. Bende de aynı şey vardı. Bi gün biter mi, beni bırakır mı, ayrılır mıyız, beni sevmekten vazgeçer mi, kalbi başkasına kayar mı, vs.. Eee noldu. Bak daha geçen gün ayrıldık. Hemde ikimizin isteğiyle oldu.Yani neymiş sen kafanı meşgul etsende, düşünsende, yırtınsa da giden gidiyor arkadaşım..
Daha sonrasında.. Bunu bi kıza belli etmceksin. Bak bu bi kız olarak söylüyorum sana. Eğer kız senin kafanda sürekli onu kaybetme düşüncesinin olduğunu, senin ona sürekli muhtac olduğunu anlarsa seni kullanır. Kızlar böyledir, sömürürler seni.
Ben derimki..Sen beynini hiiiç bulandrma. Sevgiline git bi seni seviyorum de, seni asla bırakmayacağım SEN BIRAKMADIĞIN SÜRECE de :)
"Carpe Diem" başkada bişey demiyem :)
-
shadowans doğru diyosun.. bende elimden geldiğince öyle yapıyorum.. bakalım artık. hayırlısı demekten başka çarem yok herhalde.. :)
-
şöyle bakıyordumda eski açtığım konulara... bilmiyorum ya 2 günlük dünya işte ne olacağı belli değil.. sevgilmden ayrıl sonunda... 2 ay oldu... 2 küsür sene geçmişti... yapacak bişey yok :\ sadece yazmak istedim. başka bişey gelmiyor elden çünkü
-
-
eyvallah kardeşim.. sağolasın dinlyorum :)