Destek Daha Çok Destek

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mayıs/2007
    Erkek

    Reklama karsiyim ben arkadaş. Yardim edelim derseniz okula bilmem nereye toplariz aramizda gidebilen gider gidemeyen yardim eder bi sekilde. Reklamsiz forum kalmadi nerdeyse bence olmasın  reklam. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2009
    Homo

    Mobilde su dokumanlari en alta aldin ya

    Toşağı emilecek adamsin vesselam

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2011
    Erkek

    şu en tepedeki yazıyı neden kapatamıyoruz :'(

     


    havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2009
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

    template engine gereksiz bence çünkü amaç belli; mesajlaşmak, konulara bakmak, post atmak.. başka ne yapıyoruz burada? onu al oraya koy bunu al buraya koy yapmak kişisel zevkten öteye geçen bir iş değil.. var olan html kodları düzgünleştirilip standartlaştırılsa ve cssler de ona göre baştan yazılıp hafifleştirilse yeter. çok gereksiz şekilde her sayfada farklı farklı classlar satır içi css ler filan var kırk takla atıyoruz tema editlerken.

    yapılması gereken kullanımı kolaylaştırmak. aktif konularda direk son sayfaya git, nick etiketleme, site içi bildirim (mailler boş yere kalabalık yapıyor bir zaman sonra delirtiyor insanı) gibi kullanılabilirliğe odaklı düzenlemeler lazım. site içi global hashtag olayı yapılabilir mesela. sitenin kendine özel sözlük kısmı olabilir (geniş kitlelere hitap etmek açısından) 

    yani öncelikle özümüzdeki site içi geliştirmeleri yapıp sonra dünyaya açılmak lazım aspx e geçtik ancak hala ilkel durumdayız hiç bir şey değişmiş değil. tabiki alt yapı değişti ilersi için daha özgürleşmiş olduk altyapıda ancak bize müridlere alt yapı değil işlevsellik lazım malesef o da bu performansla zor gibi görünüyor kusura bakmayın.

    Hocam bak herkes zaten sunu suraya al bunu buraya koy diyor zaten. Konulara bakiyoruz diye degisik sablon secenekleri sunan tema neden kullanilmasinki ? Kisisel zevk dedigin önemli birsey herkes degisik renk ve sekilleri sever ve kisisellestirilebilen hersey daha caziptir. Yenilige acik olmak lazim. 


    Turkish Special Task Forces - Türkiye Fps oyunları derneği. tstfclan.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

     çok değerlendiriyorsun ya sanki destek olanları ve olunanları neyse.. 


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
Toplam Hit: 6518 Toplam Mesaj: 36
tbtv10