Destek Olmanızı İstiyorum : Kendisini Arayan Adam
-
Arkadaşlar uzun soluklu bir proje olacağını düşündüğüm bir işe kalkıştım. Bugün itibariyle. Kendisini arayan adam. Kendime soyut bir kişilik yarattım ve o doğrultu da bir kitap yazmaya başlamıştım. Bilen bir kaç arkadaşımız var burada.
Bu kitap doğrultusunda da önce reklamımızın iyi yapılması için bir facebook sayfası oluşturdum.
Peki reklam nasıl olacak. Evet işin özü orada. Standart bir reklam kampanyası değil bu. Orada ki sayfa yeterli üye sayısına ulaştıktan sonra ve her şehirdin ilçeden aşağı yukarı hayran kitlesine ulaşacak. Daha sonra ben düşeceğim yollara. Şehir şehir gezeceğim. İlçöe ilçe dolaşacağım ve facebook sayfasında bir ileri tarihte nerede olacağımı yazacağım. O şehirde yaşayan herkesin bildiği bir mekan yada meydan da olup insanların beni bulmalarını sağlayacağım. Bulan ilk kişiye kendi yazmış olduğum kitabımı hediye edeceğim + (bir hediye daha vermeyi düşünüyorum ama bütçeye göre hareket edeceğim). Bu konuda ulaşım sponsorumu buldum.
Sizden istediğim şu anlık facebooktaki bu sayfaya hayran olmanız ve arkadaşlarınıza önermeniz. Daha fazla kişiye ulaşabilmek için. Öncelik hedefim bu.
Kendisini Arayan Adam kimdir; kısaca açıklayacak olursak, aşk acıları çeken, hayattan zevk almayan ama herkesten farklı düşünen. Mutluluğun formülünü bilen terzi kendi söküğünü dikemez felsefesiyle hareket eden bir gönül adamı. Kitabın içeriği de bununla alakalı. Harika bir kitap oldugunu kendimce düşünüyorum. Kitabın baskısı daha başlamadı. Zaten şu anlık belli bir hayran kitlesine ulaşmam gerekiyor.
Facebooktaki hayran oalcağınız sayfanın linki: http://www.facebook.com/pages/Kendisini-Arayan-Adam/266272649173?ref=nf
-
Hocam "Kendini Arayan Adam" diye bi kitap var piyasada... İsim yüzünden okur kazanabilirsin de kaybedebilirsin de haberin olsun :)
-
Bu proje tutmaz..
Kişisel olarak fikrimi bildireyimde..facebookda her gün saçma sapan grupların daveti geliyor sinir oluyorum.
-
halit ertuğrul babanın kitabı biliyorum. okudum ama içerik olarak farklıyız :) zaten kampanya dönemi başlayınca arada ki farklar ortaya çıkacaktır.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Bu proje tutmaz..
Kişisel olarak fikrimi bildireyimde..facebookda her gün saçma sapan grupların daveti geliyor sinir oluyorum.
-----------------------------bu reel bir proje. Tutmama ihtimali de var tabiki de. Ama biz tutmaz deyip bir köşeye çekilmeyelim. onun için bir emek sarfedelim ki sonra keşke emek sarfetseydik olurdu demeyelim. Projenin içeriğini tam olarak yazamıyorum buraya fazla süprizleri kalmayacak :)
-
ilginç bişey olacağa benziyor destek verdim =)
-
hemde acayip ilginç :))
-
Bir de proje tutarsa ve istediğin ilgiye ulaşırsam teşekkür sayfamda tahribat.com a da büyük yer ayıracağım :)
-
ilk bakışta görsellik önemlidir.halit ertuğrulla bağdaştırabilirler kitabını farklı bi başlık altında olsaydı belki daha fazla dikkat çekerdi diye düşünüyorum.
-
birazda ilgi çekmesi babında bu isim :)
-
http://www.tahribat.com/Murit-HannibALgan/