Dev Kabus:Çar Bombası
-
Bu Güç ve üstünlük çılgınlığının bedelini dünyaya ödetiyor olmamızda cabası... Herifin biri sıkılıyor, sikini kendine sokamıyor fantezi arıyor diye dünyaya ettiklerine bakın... Görüntülere sinirlenmemek elde değil... Küfredesim geldi birden ama Küfretmeyide sevmiyorum. :(
-
theagartaman bunu yazdıburdan yazmak kolay tabi bu nükleer bomba denemelerini USSR bu günkü kazakistan topraklarında yapıyordu bu yüzden ülkemizin 3 katı buyuklüğündeki topraklara sahip kazakistan bu toprakların %70 i bu bombalar yüzünden kullanılamaz durumda
alla alla bunu daha önce hiç duymadım.Kazakistan demek ki o kadar toprağı bu yüzden kullanmıyormuş.Araştırmak gerek.
-
ShockMan bunu yazdı
Bu Güç ve üstünlük çılgınlığının bedelini dünyaya ödetiyor olmamızda cabası... Herifin biri sıkılıyor, sikini kendine sokamıyor fantezi arıyor diye dünyaya ettiklerine bakın... Görüntülere sinirlenmemek elde değil... Küfredesim geldi birden ama Küfretmeyide sevmiyorum. :(
Adamın teki evde tv izlerken sıkılmış ulan en iyisi gideyim bi atom bombası yapayım demiş çıkmış dünyanın en büyük atom bombasını yapmış :|
Yine süper bir mantıkla konuyu özetledin.
-
hocam artık nükleer silahların modası geçti arık elektromanyetik silah modası başladı elektromanyetik silahlar 1200 kilometre kare içerisindeki tüm cihazları kullanılamaz hale getiriyor.
karşılaştırırsak nükleer silahı hedefe götürüp bırakıcaz yada nükleer başlıklı füzeler kullanılarak hedef vurulur
elektromanyetik silahlarda uçak kalkmadan yada havadayken etkisiz hale getirilir düşer ve hatta bombayı bile etkileyip patlatılması engeller hemde oturduğun yerden tek tuşa basarak
bu silahlar hala geliştiriliyor ve amerikan hükümedi bu konuyu gizli tutmak istiyor günümüzde olmasa bile gelecekte ismini çok duyacamız bir silah -
alsında o bombayı ebesinin amına soksun rusya.
ulan o kadar büyük bir savaş çıksa bu dünyanın sonu olur zaten.
o bombayı kullanmak, tüm dünyanın mına koyar zati..
-
CEO bunu yazdı
hocam onlarda zaten ne yaptıklarının farkına varıp tırsmılar ve ikinci bombayı müzeye kaldırmışlar :) bak yani o dünyaya hükmedecek güç buluyor adamlar ama götleri yemiyor o kadar yani .:)
-
şunun ufak çaplısından bi tane Kandil e falan atıcan..
-
vanhelsink bunu yazdıCEO bunu yazdı
hocam onlarda zaten ne yaptıklarının farkına varıp tırsmılar ve ikinci bombayı müzeye kaldırmışlar :) bak yani o dünyaya hükmedecek güç buluyor adamlar ama götleri yemiyor o kadar yani .:)
Hacı bence adam olası Amerikan ve yancı devletlerinin saldırısında bunu kullanabilir.Çünkü Amerikanın emperyalist politikalarına bakarsan birilerine saldırması için pek bahane gerekmiyor.Adamlarında vatanlarını savunmaları gerek.
2.Dünya savaşından sonra bir önlem olarak yedekde tutuyorlardır.
Müzeye kaldırmışsada heralde içini boşaltmamıştır.Tekrar kullanır.
-
Nükleer ve bu tarz bombalar sadece caydırıcı amaçlı. 3. dünya savaşı çıksa dahi ; kullanılma ihtimalinin çok az olduğunu düşünüyorum .
FAkat şu resimlere bakarak ; nefretim arttı. Yazık yaa. Korkutucu.
--
COD 4'teydi sanırım sniper bölümü vardı. ukranya'da falan geçiyordu böyle nükleer bir yer. Orası fena etki bırakmıştı bende. Buda onun gibi tırsıttı. İnsan ömrü bu kadar kolay olamaz yahu.
-
SaLuSa gelirse eğer gösteririz ruslarınkini... Kaçar.