Dev Telekulak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar buradaki haberi okudum ve dikkatimi çekti.( http://www.tahribat.com/Haber-Abd-De-Col-Ortasina-Dev-Telekulak-7299/ )

Böyle haberler arasında kaybolmuş ama bence çok çok ciddi bir sorun. Bu sisteme karşı nadir özgürlüklerden biri olan internetide tamamen kontrol altına almaya çalışıyorlar, benim canımı sıkıyor. Şu da bir gerçek NSA eskiden beri dinleme yapıyordu fakat böyle bir proje resmen tam hakimiyet demek, neyse kelimelerimi ilerki konuşmalara saklayayım sizin görüşünüz nedir bu konu hakkında ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bide söle bişi var kendi fikrine karşı herkesi zan altına alabilir.türkiyede oldugu gibi.dinlediler milleti fikri kendilerine ters ise içeri aldılar...çok kötü gerçekten.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

madem öyle onların aq görceklerse ilk bunu görsünler

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

MiqRoP bunu yazdı:
    -----------------------------

madem öyle onların aq görceklerse ilk bunu görsünler

Bende koydum

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

çok derin mevzular bunlar çok ( burda ki derinlik anlamını ben bile çözemiyorum )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

çok derin mevzular bunlar çok ( burda ki derinlik anlamını ben bile çözemiyorum )

dostum bunlar kesinlikle önlenemez ve daha sert bir kapitalizmin gardiyanları olarak görevlendirilecekler. Google a kızıyorduk fakat bu devlet, her boku yer kimseye hesap vermez.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Kristof Kolomb'un ak..

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Sorunluk birşey yok. Adamların TİB'i gibi düşün bu sistemi. Zaten mevcut sistemleri tek bir yerden yönetecekler.

Biz küçük memleket olduğumuz için tüm verilerin tek bir yerde depolanıp işlenmesi yeterli. TİB'in sistemleri aynı işi yapıyor.

ABD'ninkin sisteminde ise, farklı NSA tesislerinden gelecek verileri toplayıp işleyecekler.

Tek "garip" yanı, bazı yabancı devletlere kurdukları dinleme cihazları da bu sistemi besleyecek. Hangi devletlere ne cihazı kurmuşlar soru işareti orada. Ama her durumda zaten o yabancı devletlerde dinleme cihazları kurulu.

NSA

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Devlet bizi kullanıcı profili ile dinleyebiliyor amerikayı siktir et. Google da "endersys wikileaks" ya da "inforcept wikileaks" yazın. Birde hindistanın bir uydusunun Türksatı dinlediği haberi var. Daha bilmediğimiz neler var kim bilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

izleniyoruz beyler öyle böyle değil. dünya artık yaşanacak bir yer değil. devletlerin var olması başlı başına bi saçmalıkken bunların yapılmasına aklım almıyor. onlara bu cesareti veren salak halka da suç bulmak lazım. insanlar hakediyor. 

=)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

izleniyoruz beyler öyle böyle değil. dünya artık yaşanacak bir yer değil. devletlerin var olması başlı başına bi saçmalıkken bunların yapılmasına aklım almıyor. onlara bu cesareti veren salak halka da suç bulmak lazım. insanlar hakediyor. 

izlenmeyi siktir et artık ACTA SOPA ve bu birşeylerin planlandığını gösteriyor. Herhalde internet yakında TOR ve türevlerinde dönecek amk.

Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 12