folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Devasa Online Oyunların Güncel Durumları

Devasa Online Oyunların Güncel Durumları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek
    streetw1se sanırım yıl 96 ya da 97 ultima online oynarken bende bu pozisyona düşmedim değil ama akıllandık işte zaman içerisinde :)

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

WoW: evet yorum yapmayı unuttuğum ve fırça yediğim oyun :) o yüzden hakkıdna hiç güzel şeyler söylemiycem :)

WoW şuanda oynanabilecek oyunlar arasında yer alıyor  şöyleki ben pvp den hoşlanmıyorum daha çok pve odaklı oyun oynarım diyorsanız WoW tam size göre bir oyun. Şahane dungeonlar devasa irilikte yaratıklar ile birlikte saatlerinizi çok keyifli harcıyabileceğinzi bir oyun. Anca iş pvp (player versus player) işine gelince dengeler biraz değişiyor yanlış hatırlamıyorsam 3 haritadan oluşan bir pvp arenası dışıdna hiç bir olanak sunmuyor size bu yüzden benim çok uzun vadeli oynamadığım oyunalr arasında yerini almış durumda. Beklenen bir paketi var diye hatırlıyorum detaylı bilgiyi yakında aktarıcam...

Line Age 2 den bahsedilmiş kısaca değineyim: İlk çıktığı günden beri takip ettiğim oyunlar arasında yerini almaya devam etmekte ve oynanabilecek bir oyun amalarını sıralamak gerekli tabiki.

1) Geniş bir topluluk içerisinde olmanız gerekli bunu Türk oyuncualr ile sağlayabilmeniz olanaksız, yabancılarla oynayabilirim diyorsanız başka.

2) Lvl sistemine dayalı kaldıki classınızın lvl larını bitirdikten sonra burada bitmiyor oyun ikinci sınıfınızıda kasmaya başlıyorsunuz bu yüzden çok uzun soluklu bir oyun kısa vadede ben bu oyunda kral olurum diyemiyorsunuz bu yüzden biraz geç kalmış olabilirsiniz.

3) birinci şıkta söylediğim geniş bir topluluk ile birlikte değil iseniz benim gibi bir oyuncu olursunuz nasıl? Ben başlamayı düşünen tüm arkadaşlarıma şunu söylüyorum ben bu oyun içerisinde her şeyi yaptım tek bir şey dışında oda dragonun tepesine binmek!... :( işte bunu yapabilmek için guildinizin olması ve kaleyi elinde tutması gerekli hatta ve hatta o dragonun tepesine oturabilmek için binlerce altın gerekli :)

Ama keyifli oyundur...

LOTRO yani Lord of the Rings Online: Yeni paketi olan mines of moria 18 kasımda çıktı oyuna yeni başlıycak arkadaşlarım iki oyununda dahil olduğu paketlerden almasını tavsiye ederim. Unutmayın mordora bir adım daha yaklaştık :) Bizim Mardinli Elf ler diye bir minik clanımız var :) başlarsanız görüşelim pm atın bana :)

oyunu nasıl tedarik edebiliriz : https://cogaccounts.codemasters.com/ adresinden codemasters'a kayıt olup hesabınıza login olduktan sonra oyunu click and buy ile satın alabilir ve lotro'ya kayıt olduktan sonra aylık bir ücret karşılığında siz de orta dünya'da maceralara atılabilirsiniz.

Oyunu download etmek için http://community.lotro-europe.com/newspage.php?search=yes&keyword=&pagename=news&type=news&id=2351
    adresine tıklayın.

dipnot : oyunun şu anki toplam ebatı yaklaşık 13gb civarında

endipnot: aman diyim amerika satın alayım demeyin bazı yerlerde daha ucuz olabilir amerika versiyonu alırsanız onların saatine uyuşamadığınız için bir çok aktiviteden geri kalırsınız...Avrupa sitesi : http://www.lotro-europe.com/

Keep Going !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek
    hepsinin yeri ayri olsada ultima online zevki alamadim hic bir oyundan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Nedeni çok basit :) günümüz oyunlarının hiçbirinde ultima online ın verdiği esneklik ve tek başına oynayabilite yok malesef.

Ultima Online'da 

1) Hırsızlık, her zaman bir şey kaybedebilirsin.

2) Şehir içi kombat safe zone olsa bile ölebilme ihtimalin her zaman vardı guard lar her zaman koruyamıyabiliyordu seni.

3) Sınırsız malzeme özgürlüğü, günümüz oyunlarında dikkat edin ultima gibi item biriktiremiyorsunuz kalabalık yapıp server a ağırlık olmasın diye ama ultima o zamanın teknolojisiyle bile limitsiz savurganlık yapabiliyordunuz.

4) Tüm meslekler vardı oyunda balıkçılık , terzilik, kimyagerlik, dilencilik vs. vs. günümüz oyunlarında bunların hiç birisi yok :(

Daha pek çok şey sayabilirim aslında ama bunalr yeterli sanırı... Herkez özledi aslında o günleri...

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

Nedeni çok basit :) günümüz oyunlarının hiçbirinde ultima online ın verdiği esneklik ve tek başına oynayabilite yok malesef.

Ultima Online'da 

1) Hırsızlık, her zaman bir şey kaybedebilirsin.

2) Şehir içi kombat safe zone olsa bile ölebilme ihtimalin her zaman vardı guard lar her zaman koruyamıyabiliyordu seni.

3) Sınırsız malzeme özgürlüğü, günümüz oyunlarında dikkat edin ultima gibi item biriktiremiyorsunuz kalabalık yapıp server a ağırlık olmasın diye ama ultima o zamanın teknolojisiyle bile limitsiz savurganlık yapabiliyordunuz.

4) Tüm meslekler vardı oyunda balıkçılık , terzilik, kimyagerlik, dilencilik vs. vs. günümüz oyunlarında bunların hiç birisi yok :(

Daha pek çok şey sayabilirim aslında ama bunalr yeterli sanırı... Herkez özledi aslında o günleri...

Yo ben ve 100lerce kişi hala oynuyorz :) he zamanında nebula gibi bi server varken şu an heryer birbirinden çalıntı scplerle yaplmş pvp serverleri vs. ile dolsada oynuyorz.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Ultima Online oynayan müridde varmış vay be..

Aman diyorum bu oyundan uzak durun sapkınlık derecesinde bağımlılık yapıyor.Hayatınızı karartır KO vs. yanında hiç bişe.

Piyasanın en iyi pvp serverinde gmdim oynayan varsa bilir nickim ''Crue'' bıraktım.Kaybettiğim zamanı ancak şimdi farkedebildim aman diyim.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:

Left 4 Dead: halif life ın yapımcılarından yeni bir tarz. Mantık yine aynı FPS elinizde silah koşturuyorsunuz ama çok keyifli... 4 kişisiniz ve yüzlerce zombinin arasından geçip safe zone a ulaşmaya çalışıyorsunuz, ulaştınız ya da ulaşamadınız diğer round da artık siz bir infected sınız. Biraz önce sizin koşturduğunuz alanda size saldıran yaratıklardan birisiniz ve şimdi orada bu alana gitmeye çalışanları öldürmeye çalışıyorsunuz ve bunalrın tamamı dedicated serverlarda oluyor oldukça hızlı sorunsuz zaman geçirmek için keyifli bir oyun bir çok oyun sitesinde 10 luk sistemde 9 puan alıp yakın zamanda gelmesini beklediğiniz oyun çıkana kadar sizi sürükliyebilecek bir oyun.

dipnot: single player da oynayabiliyorsunuz...

Oyunu bildiğim kadarıyla D&R dan satın alabilrisiniz ya da ben evimden çıkmam diyorsanız http://store.steampowered.com/ adresine girip "Get Steam Now Free Download" yeşil bir link tıklayıp download ettikten sorna kendinize bir acount açıp Left 4 Dead i satın alıp download edebilirsiniz yaklaşık 4.5 GB tutuyor toplamda...

Keyifli oyunlar...

hocam bu oyunu sınıftakilerle oynamayı düşünüyoruz ama download ettikten sonra veya satın aldıktan sonra ne yapmamız gerekli ? bi de tek oyun cd si alıp hepimiz yüklesek felan var mı öle bişi :D + istanbul'da alabileceğimiz yerler var mı :| bi de ne kadar tutar :| şimdiden teşekkürler. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Rakion Chaos Force tan da bahset xD

favori oyunum

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    GebesH bunu yazdı:

Left 4 Dead: halif life ın yapımcılarından yeni bir tarz. Mantık yine aynı FPS elinizde silah koşturuyorsunuz ama çok keyifli... 4 kişisiniz ve yüzlerce zombinin arasından geçip safe zone a ulaşmaya çalışıyorsunuz, ulaştınız ya da ulaşamadınız diğer round da artık siz bir infected sınız. Biraz önce sizin koşturduğunuz alanda size saldıran yaratıklardan birisiniz ve şimdi orada bu alana gitmeye çalışanları öldürmeye çalışıyorsunuz ve bunalrın tamamı dedicated serverlarda oluyor oldukça hızlı sorunsuz zaman geçirmek için keyifli bir oyun bir çok oyun sitesinde 10 luk sistemde 9 puan alıp yakın zamanda gelmesini beklediğiniz oyun çıkana kadar sizi sürükliyebilecek bir oyun.

dipnot: single player da oynayabiliyorsunuz...

Oyunu bildiğim kadarıyla D&R dan satın alabilrisiniz ya da ben evimden çıkmam diyorsanız http://store.steampowered.com/ adresine girip "Get Steam Now Free Download" yeşil bir link tıklayıp download ettikten sorna kendinize bir acount açıp Left 4 Dead i satın alıp download edebilirsiniz yaklaşık 4.5 GB tutuyor toplamda...

Keyifli oyunlar...

hocam bu oyunu sınıftakilerle oynamayı düşünüyoruz ama download ettikten sonra veya satın aldıktan sonra ne yapmamız gerekli ? bi de tek oyun cd si alıp hepimiz yüklesek felan var mı öle bişi :D + istanbul'da alabileceğimiz yerler var mı :| bi de ne kadar tutar :| şimdiden teşekkürler. 

Orjinal cd alıp istediğiniz kadar makinaya kurabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız ancak orjinal cd alan kişi hariç ehrekz yeni bri hesap açıp cd jey alması gerekli yoksa tek bir hesaptan 5 kişi aynı anda oynayamazsınız bu arada yapacağınız update ler az değil haberiniz olsun :)

Kişi başı 50 dolara geliyor yanlış hatırlamıyorsam en azından steam programı üzerinden kredi kartı ile alırsanız 50 dolara satıyor....

İstanbulda D&R var bildiğim kadarıyla hepsinde olması lazım :) ben Ankara'da yaşıyorum kusura bakma :)

Aldıktan sonra ne yapmanız gerekli analtayım hemen, http://store.steampowered.com/ adresine girip sol taraftaki yeşil linke yani "Get Steam Now Free Download" tıklayıp downlaod ediyorsunuz bunu bizim oyun sunucumuza bağlanmamızı sağlayan program ardından kendinize bir acount yaratıyorsunuz ve satın almış olduğunuz key ya da orjinal cd üzerindeki key bilgilerini verip oyuna bağlanıyorsunuz, ardınan haber verin birlikte gireriz maçlara anlatılırım tüm detay ve incelikleri :)

dipnot: steam programı içerisinde arkadaşlarınız ile microfon aracılığı ile ekstra herhangi bir programa ihtiyaç duymadan iletişim sağlayabiliyorsunuz bilginiz olsun...

Keep Going !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:

Rakion Chaos Force tan da bahset xD

favori oyunum

aslında söylenecek çok fazla bir şey yok oyun hakkında

Vasat grafikleri olan eğlendirici bir oyun. Bir savaş yapabilmek için haftalarca karakterinizi level kastırmanıza gerek yok. Silahınızı alıp hemen savaşa baslayabilirsiniz. Counter Strike'in balta ve kılıçla oynanabilen versiyonu gibi de dusunebilirsiniz. Oyunda Knight ve Silkroad gibi oyunlardan baymış birçok Türk oyuncuya rastlayabilirsiniz.

Keep Going !
Toplam Hit: 7249 Toplam Mesaj: 40