Developer Gözünden Webview Kullanmak Android
-
Merhaba,
Benim 10 gün içinde bir uygulama yapmam gerekiyor ama şu son on güne kadar ne android nede hybrid bir platforma bakma şansı bulamadım.
Sonra WebView keşfettim. Gerçekten çok fena bir çak geç yöntemi. Iframe den öte bişey :)
Ben webciyim projeyi webde on güne bitiririm.
Şimdi araştırıyorum ama tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir ümidi ile,
Notification kısmı için web view kullanabilir miyim ? Eğer kullanamıyorsam bildirimi sms ile vermek dışında bir çözüm yöntemim var mı _?
Ben araştırmamı yaparken web view kullanmak ve notification hakkında verebileceğiniz bilgiler var mı ?
-
Hocam 0 isen Android tarafında yapamazsın bence.
Notification için Google Cloud Messaging Kullanman gerekiyor.
Çak geç yöntemi de bence bi yazılımcıya hakaretten başka birşey değil .
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Öyle zamanlar öyle acayip istekler oluyorki müşteri tarafından olsun işbilmez biri tarafından olsun adamlara anlatamayıp çak geç yapmak zorunda kalıyorsun veya gerçekten müşteri haketiği için para yüzünden/davranışları yüzünden o çak geç çok oluyor.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Yapamam kelimesi benim yaşamımda yok hocam.
Nasıl Yaparım derim her zaman.
Google Cloud Messaging' i araştıracağım.
-
Yapamazsın değil bu kadar kısa sürede yapmazsın çünkü 10 günde öğrenecek msini 10 günde mantığını mı kuracaksın 10 günde Use-Case mi oluşturacaksın yoksa 10 günde programı mı yapacaksın ? hangi 10 gün ? O yüzden yani yanlış anlama beni
-
Hocam webview kismini yaparsin. Notification icin cloud messaging e bulasmana gerek yok. Kolay yoldan puahbots.com u kullan. Icinde tutoriallari da var kullanimi cok basit.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Yapamazsın değil bu kadar kısa sürede yapmazsın çünkü 10 günde öğrenecek msini 10 günde mantığını mı kuracaksın 10 günde Use-Case mi oluşturacaksın yoksa 10 günde programı mı yapacaksın ? hangi 10 gün ? O yüzden yani yanlış anlama beni
Hocam yaparsam ne vaad ediyorsun ?
Ne diye benimle yarışıyorsun beni tanımadan.
Ben sadece web siteyi yapacağım ben sana ne konuyu söyledim ne içeriği söyledim sende ki bu ısrar neyin nesi.
web view de çat diye çağırıyorsun bitiyor android filan öğrenmeyeceğim.
use case filanda yazmayacağım benim kendi dokumanım var zaten.
edit//
Al sana cillop gibi html5 site ? Bunun arkasını yazmak yapacağım iş işin 2-3 günlük bir şey.

zeybekustasi tarafından 07/May/16 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim anlatmak istediğim farklıydı :/
-
Şimdi, WebView kullanmak için Java/Android API bilmen gerekmiyor diye biliyorum. Şu çapraz platform Javascript frameworklerinin yaptığı iş değil mi?
1-2 saatte bitirir.
-
SkynetX bunu yazdı
Şimdi, WebView kullanmak için Java/Android API bilmen gerekmiyor diye biliyorum. Şu çapraz platform Javascript frameworklerinin yaptığı iş değil mi?
1-2 saatte bitirir.
Yok hocam 5 dk sürüyor :D
not : ciddiyim :)
-
ozgunlu bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
1-2 saatte bitirir.
Yok hocam 5 dk sürüyor :D
not : ciddiyim :)
Abi iframe neyse buda androidde o anladığım kadarıyla neyse ben gidip bir şeyler yapayım herkese iyi akşamlar :)