folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devlet Kurumları Numaralarımızı Özel Kurumlara Dağıtıyor Mu ?

Devlet Kurumları Numaralarımızı Özel Kurumlara Dağıtıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Merhabalar.

Az önce ismini vermeyeceğim bir dersane tarafından aranıldım. Önce numaramı nereden buldunuz ben dersanenize numaramı hiç vermedim dedim, bu yıl bi açıköğretim bölümü tercihim olmuştu ama okula kayıt yaptırmadım sonradan vazgeçtim, açıköğretimden aldık dedi. Tercih yaptığım bölümün ismini de söyledi.

Benim merak ettiğim açıköğretim kurumu kafasına göre özel sektörlere numaramızı verebilir mi ? Veya sitesinde falan mı yayınlanıyor isim-numaralar ?

Basit bir durum gibi gözükebilir ama ben cinnet getiriyorum böyle durumlarda abi. Yeter reklam folloşu oldu numaram hiç ismini duymadığım markalardan reklam mesajları falan geliyor.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

valla satıyormu veriyormu bilmem 

kardeşim saü kazandığında günde 10 sms 10 mektup(hiç gelmedyse 20-25 mektup gelmiştir )  alıyoduk yurt olsun apart olsun lokanta olsun aklına gelen her yerrden :

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ben liseden mezun olduğumun ertesi günü okulu dereceyle bitirdiğim için evime, adım soyadım yazılı özel kargoyla üniversite tanıtım broşürleri telefonuma da pek çok mesaj geldi. Kimseye numaramı vermedim. Ya okul dağıttı ya da bu adamların bir yerde bağlantısı var doğrudan adresten tutun her bilgiyi elde etmişler. Bir yerlerde kaçak var. Ya el altından ya da doğrudan alıyorlar.

Austen tarafından 01/Eki/14 21:04 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Abi kıl oluyorum zaten o işe. Vereninde satanında sülalesine atlıyım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kurum değilde içeride köstebek vardır o sizdiriyordur. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kurum değilde içeride köstebek vardır o sizdiriyordur. 

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Bununla ilgili CIAmaat mensubu hocalarin(!) bu bilgileri kendi dersanelerine gönderdiğinde dair duyumlar almistim. Ama her kurum içinde illa bi lavuk cikiyor verileri veren/satan. Hısım kanka munasebeti ile de veriler ilgisiz alakasiz kurum/kuruluşlara kadar gidiyor. ;)

Not: Neticede bir kontrol mekanizması yok bildiğim kadarıyla.

tutkun tarafından 01/Eki/14 23:19 tarihinde düzenlenmiştir

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

ben saüde sabis ekibinde çalışıyorum. saüde böyle bir dağıtım söz konusu değil.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Özellikle üniversitelerden bankalara,oraya buraya sızıyor, sadece numara değil diğer bilgilerin de aynı zamanda.

Tabi bunlar harici bir ton sebep de var numaraların,verilerin yayılmasında vs.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

ösym'nin sitesinde verileriniz paylaşılsın mı diye bir seçenek vardı. o aktif ise ösym'den alıyorlar. ösym'de büyük olasılıkla parayla satıyordur diye tahmin ediyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Telefondaki kişiyi bayaa bi haşladım, numaramı normalde kurum size vermez dedim içeriden biri size vermiş dedim haklısın ama biz kötü birşey yapmıyoruz dedi :) Demek ki içeride adamları var. Numaramızı okuduğumuz bölümü, giydiğimiz donun rengine kadar öğreniyorlar.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1664 Toplam Mesaj: 12