Devlet Siteleri Neden Böyle?
-
Hocam zamanında yegenine vermiştir işi web sitesi yapior diye bakanımız.
-
frontpage :D
-
Her zaman en iyisi işini manuel yapmak.Hiç interneti minterneti karıştırmadan elinde biletin olacak.Kağıdın küreğin olacak.
-
ssemih bunu yazdı
Her zaman en iyisi işini manuel yapmak.Hiç interneti minterneti karıştırmadan elinde biletin olacak.Kağıdın küreğin olacak.
Hocam haklısın da yurt ile gar arası otobüsle 1 saat sürüyor. Bi gün gara bilet almaya gittim 3-4 saat içinde sıra geldi 3 dk'da bileti aldım. Sence değer mi ?
-
ssemih bunu yazdı
hocam naptın sen bi an dedem aklıma geldi:) müritler e-devlet sisteminin gelişimine katkı sağlayan kişilerdir
-
Allah razı olsun herkese de ne olursa olsun yaptığın işi garanti yapmak lazım.ben bi bilgisayarcı olarak elektronik olan elektrik olan hiçbirşeyin %100 güvenle çalıştığına inanmıyorum.o en ufak ihtimaller her zaman insanın başına gelir.
-
"Orekıl (Oracle) ve cava (Java) kullanak bütün büyük projelerde o kullanılıyo la" zihniyetiyle yaparsan böyle olur :)
-
TeRRoR bunu yazdı
"Orekıl (Oracle) ve cava (Java) kullanak bütün büyük projelerde o kullanılıyo la" zihniyetiyle yaparsan böyle olur :)
ama öyle hacı :D
-
site yapımından anlamam ama tahminen tamamen siyasi sömürüdeki sebeplerdir
o işi yapan firma onun arkadaşının oğludur bilmemkimin hamili kartını taşıyodur vs sebeplerdendir .
-
Nasıl becerebiliyorlarsa genelde internet explorer'da sorunsuz çalıştırıyorlar. Hatta bazı sistemleri (e-okul) kullanabilmeniz için sadece internet explorer yeterli değil, windows kullanmanız şart.