Devlet Üniversitesi Reklam Yapar Mı ?
-

Azda olsa tv izliyorsanız ne demek istediğimi biliyorsunuz. http://www.agu.edu.tr/ Yani Abdullah Gül üniversitesi tv her reklama girdiğinde reklam yapıyor. Kısa da degil parayı bol bulmuşlar belli en sondada Yeni nesil bir üniversite diyor.

Ücretsiz yurt, ipad , abd de dil eğitimi , başarı sıranıza göre aylık burs alıyorsunuz.
AGÜ nün tüm bu projeler için sağlanan maddi gücü '' AGÜ, Abdullah Gül Üniversitesi Destekleme Vakfı’ndan (AGÜV) gelen gücüyle ''
olarak adlandırıyor.
ABD’DE YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BURSU
ABD’de kabul aldıkları üniversitede yüksek lisans ve doktora eğitim masraflarının karşılanması AGÜV destekleri ile sağlanacaktır.
ABD’DE DİL EĞİTİMİ
ABD programı ile her öğrencisine ABD'nin prestijli üniversitelerinin dil okullarında bir dönem ücretsiz olarak eğitim görme imkanı verecektir. Öğrencilerimiz, AGÜ Dil Okulunda gösterdikleri gelişmeye göre ikinci dönemin ilk veya ikinci yarısında ya da senenin sonunda yaz döneminde güvenilir yetişkinler nezaretinde ABD'ye götürülecekler ve seyahat, eğitim ve konaklama masrafları AGÜV tarafından karşılanacaktır.
Vakıf olmayan ama vakıf tarafından desteklenen bir üniversite sadece bana mı garip geliyor ?
-
Bu arada.
2013-2014 akademik yılında lisans öğrencisi alınacak fakültelerimiz ve bölümlerimiz aşağıda belirtilmiştir.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
· Elektrik-Elektronik Mühendisliği
· Endüstri Mühendisliği
· İnşaat Mühendisliği
· Makine MühendisliğiMimarlık Fakültesi
· Mimarlıkİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
· İşletme -
Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ismiyle Türkiye'de ilk vakıf destekli devlet üniversitesi modeli ile 21 Temmuz 2010 tarihinde kurulmuştur. Sanırım bundan, çok önce görmüştüm mimarisi adamı hasta ediyor.
-
Üniversitenin isminde meymenet yok la öyle üniversite ismi mi olur?
-
Caliber bunu yazdı
RTE
T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi www.rize.edu.tr/
?
Bu oluyor da :=
-
PanxeR bunu yazdıCaliber bunu yazdı
RTE
T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi www.rize.edu.tr/
?
Bu oluyor da :=
bari yenisini yapıp o ismi koysalardı. doğrudan adını değiştirdiler.
-
o değilde bu ne boktan bir sitedir yaf. tasarım altyapı.
Birde sitenin ortasına kayseride yaşam diye bir video koymuşlar tam komedi.
REKLAMIN ANA MANTIĞIDA ŞU
Kayseride yaşam deyince kayseri meydanında araba ile nasıl turlanır.
Nederece katılırsın bilmiyomda artık TR da yeni üni kurulmasın arkadaş..
-
-
ODTÜ ' nün reklamı ihtiyacı yokki benim bildiğim özel üniler yapar
-
bu değirmenin suyu nerden beyler ?
-
Odtü'nünde kaç gündür ekşi sözlük'ün mobil sitesinde reklamı var.