folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Devlet Vatandaşı Böyle Fişledi

Devlet Vatandaşı Böyle Fişledi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Zaten kimlikteki 11 haneli numarayı alarak kodlanmışız, bu tarz olaylarda fişlenme olayı bana gayet normal geliyor.
    Zaten istediğini istediği zaman bulabiliyor, bu tarz biyografik bilgi fişleri denildiği gibi yüksek şüpheli insanlarda kullanılıyor diye biliyorum.

Edit: Ayrıca van minit sen nerelerdeydin hacı ya, yoktun ortalıkta son zamanlarda yeni yeni görmeye başladım seni.

Melik tarafından 16/Kas/12 16:24 tarihinde düzenlenmiştir

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Bu yine gün yüzüne çıkmış. Kerhanede GBT'ye denk gel, ikinci de kerhaneci diye girersin devlet kayıtlarına. Ya da 2 kere alkolden ehliyeti kaptır, artık devlet kayıtlarında bir alkoliksin.. :)

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Gün gelir kazığın sivri tarafı, tutanın g.tüne döner.. Bekliyoz bakalım.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

amerika fislemis bizi yani turkiyede yasa

yan herkesi

fislemis

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

ÜNÜVERSİTE  ne laaa

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

askerliğimin 4 ayı, 1 ay acemilik hariç tamamı , jandarma için bu fişleri bilgisayara girerek geçti 

çokta iyi yapıyorlar  , iyiki de yapıyorlar 

yasalara saygılı bir vatandaşın bilgilerinin devlette kayıtlı tutulması ile ilgili ne gibi sorunu olabilir ki? 

jandarma bu kartlar sayesinde her hangi bir olay olduğunda anında buluyor, bu adamın belalısı kimdi kim bu adamın ineğini çalar kim canına kasteder ... 

askerde yanlış olmaz , adam vatanmillet düşmanı itin köpeğin komonistin dincinin tekiyse ebesini siksinler en ufak yamuğunda , fevkalade olur 

Valla Nasıl Oldu Bilmiyorum Ama Seninle İlk Defa Doğrularımız Kesişti... :)  

Katılıyorum @XzXz Hocama, Devlet Vatandaşları Hakkında Bilgi Toplamakla Mükellef Bir Kurumdur.. Bu AQP Olmuş Diye Yanlıştır Demek Saçmalık Olur...   Aklı Başında Tüm Hükümetler Bu Uygulamayı Yaparlar Ve Yürütürler..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

emin olun bunları akp bilerek ortaya çıkarıyor fişlediklerini kendileri bilerek söylüyorlar ki orada olay çıksın polislerle çatışsınlar ve yeni cezaevleri açılsın diye(!) yandaş medya Diyarbakır'daki olayları yayınlamıyor ama bi zahmet gerçekleri görün artık hepsini akp yapıyor!

alttaki linkleri izleyin bi;  ve kendinizi bir Kürt'in yerine koyun hatta babası bir numaralı örgüt üyesi olan bir çocuğu olarak düşünün ve aşağıdaki videoyu izlediğinizde kafanızdan neler geçeceğini düşünün?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TOhSGUpbXYQ

http://www.gazeteciler.com/gundem/ahmet-altandan-erdogani-kizdiracak-yazi-58849h.html

evet arkadaşlar Sayın Ahmet Altan hocamızın söylediği gibi;

“sokaktaki insanlarla, eski tanıdıklarımla, AKP’li Kürtlerle. Herkesin yorumu aynı, benim gözlemim de aynı. Devlet bütün Kürtleri PKK’ya itiyor, bütün Kürtlerin PKK’lı olması için uğraşıyor. Devletin burada yaptığı her hareket Kürtleri biraz daha PKK’lılaştırıyor.”

demokrotaikleşiyoruz ayağına akp'yi sevmeyen herkesi içeri atacaklar! (herkesten kastım düşünen sorgulayan hesaplayan herkesi) yoksa namazınızı kılıp televizyonlardaki hiç bir gerçeği takmıyorsanız yada karı kız peşinde veya para peşindeyseniz emin ellerdesiniz hiçbişey olmaz size emin olun! Baknz; Diyarbakır Lice.. orası Türkiye'nin en en en zengin bölgesi denilebilir tabi bu para belli kişilerde ne yani devlet bilmiyor mu o adamların esrar yetiştirdiğini?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

biyoğrafik ne ünüversite ne la

izzmarit tarafından 17/Kas/12 12:28 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Muritcan bunu yazdı

emin olun bunları akp bilerek ortaya çıkarıyor fişlediklerini kendileri bilerek söylüyorlar ki orada olay çıksın polislerle çatışsınlar ve yeni cezaevleri açılsın diye(!) yandaş medya Diyarbakır'daki olayları yayınlamıyor ama bi zahmet gerçekleri görün artık hepsini akp yapıyor!

alttaki linkleri izleyin bi;  ve kendinizi bir Kürt'in yerine koyun hatta babası bir numaralı örgüt üyesi olan bir çocuğu olarak düşünün ve aşağıdaki videoyu izlediğinizde kafanızdan neler geçeceğini düşünün?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TOhSGUpbXYQ

http://www.gazeteciler.com/gundem/ahmet-altandan-erdogani-kizdiracak-yazi-58849h.html

evet arkadaşlar Sayın Ahmet Altan hocamızın söylediği gibi;

“sokaktaki insanlarla, eski tanıdıklarımla, AKP’li Kürtlerle. Herkesin yorumu aynı, benim gözlemim de aynı. Devlet bütün Kürtleri PKK’ya itiyor, bütün Kürtlerin PKK’lı olması için uğraşıyor. Devletin burada yaptığı her hareket Kürtleri biraz daha PKK’lılaştırıyor.”

demokrotaikleşiyoruz ayağına akp'yi sevmeyen herkesi içeri atacaklar! (herkesten kastım düşünen sorgulayan hesaplayan herkesi) yoksa namazınızı kılıp televizyonlardaki hiç bir gerçeği takmıyorsanız yada karı kız peşinde veya para peşindeyseniz emin ellerdesiniz hiçbişey olmaz size emin olun! Baknz; Diyarbakır Lice.. orası Türkiye'nin en en en zengin bölgesi denilebilir tabi bu para belli kişilerde ne yani devlet bilmiyor mu o adamların esrar yetiştirdiğini?

Valla Türkiye Kocaman Bir Ceza Evine Dönüştü Kısmında Ve Diyarbakırda Olup Bitenlerin Bastırıldığı Konusunda Haklısın.. AKP Karıştırıyor Kısmında Bilemeyecem Atıp Tutmamak Lazım Ama Haklı Olabilitende Yok Değil...

Her Kesin Ama Her Kesin Zırt Yada Pırt Nedenlerden Dolayı İçerde Babası, Annesi, Kardeşi, Amcası, Dayısı Var..  Hemide Zırt Yada Pırt Kadar Önemsiz Mevzulardan Yatıyorlar..

ShockMan tarafından 17/Kas/12 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

biyoğrafik ne ünüversite ne la

"fiziksel gözellikler". Propaganda olsun diye Bölücünün biri yarım Türkçesiyle hazırlamış resmi herhalde.

Toplam Hit: 3098 Toplam Mesaj: 24