Devlet Vatandaşı Böyle Fişledi
-
Zaten kimlikteki 11 haneli numarayı alarak kodlanmışız, bu tarz olaylarda fişlenme olayı bana gayet normal geliyor.
Melik tarafından 16/Kas/12 16:24 tarihinde düzenlenmiştir
Zaten istediğini istediği zaman bulabiliyor, bu tarz biyografik bilgi fişleri denildiği gibi yüksek şüpheli insanlarda kullanılıyor diye biliyorum.
Edit: Ayrıca van minit sen nerelerdeydin hacı ya, yoktun ortalıkta son zamanlarda yeni yeni görmeye başladım seni. -
Bu yine gün yüzüne çıkmış. Kerhanede GBT'ye denk gel, ikinci de kerhaneci diye girersin devlet kayıtlarına. Ya da 2 kere alkolden ehliyeti kaptır, artık devlet kayıtlarında bir alkoliksin.. :)
-
Gün gelir kazığın sivri tarafı, tutanın g.tüne döner.. Bekliyoz bakalım.
-
amerika fislemis bizi yani turkiyede yasa
yan herkesi
fislemis
-
ONEMINUTE bunu yazdı
ÜNÜVERSİTE ne laaa
-
xzxz bunu yazdı
askerliğimin 4 ayı, 1 ay acemilik hariç tamamı , jandarma için bu fişleri bilgisayara girerek geçti
çokta iyi yapıyorlar , iyiki de yapıyorlar
yasalara saygılı bir vatandaşın bilgilerinin devlette kayıtlı tutulması ile ilgili ne gibi sorunu olabilir ki?
jandarma bu kartlar sayesinde her hangi bir olay olduğunda anında buluyor, bu adamın belalısı kimdi kim bu adamın ineğini çalar kim canına kasteder ...
askerde yanlış olmaz , adam vatanmillet düşmanı itin köpeğin komonistin dincinin tekiyse ebesini siksinler en ufak yamuğunda , fevkalade olur
Valla Nasıl Oldu Bilmiyorum Ama Seninle İlk Defa Doğrularımız Kesişti... :)
Katılıyorum @XzXz Hocama, Devlet Vatandaşları Hakkında Bilgi Toplamakla Mükellef Bir Kurumdur.. Bu AQP Olmuş Diye Yanlıştır Demek Saçmalık Olur... Aklı Başında Tüm Hükümetler Bu Uygulamayı Yaparlar Ve Yürütürler..
-
emin olun bunları akp bilerek ortaya çıkarıyor fişlediklerini kendileri bilerek söylüyorlar ki orada olay çıksın polislerle çatışsınlar ve yeni cezaevleri açılsın diye(!) yandaş medya Diyarbakır'daki olayları yayınlamıyor ama bi zahmet gerçekleri görün artık hepsini akp yapıyor!
alttaki linkleri izleyin bi; ve kendinizi bir Kürt'in yerine koyun hatta babası bir numaralı örgüt üyesi olan bir çocuğu olarak düşünün ve aşağıdaki videoyu izlediğinizde kafanızdan neler geçeceğini düşünün?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TOhSGUpbXYQ
http://www.gazeteciler.com/gundem/ahmet-altandan-erdogani-kizdiracak-yazi-58849h.html
evet arkadaşlar Sayın Ahmet Altan hocamızın söylediği gibi;
“sokaktaki insanlarla, eski tanıdıklarımla, AKP’li Kürtlerle. Herkesin yorumu aynı, benim gözlemim de aynı. Devlet bütün Kürtleri PKK’ya itiyor, bütün Kürtlerin PKK’lı olması için uğraşıyor. Devletin burada yaptığı her hareket Kürtleri biraz daha PKK’lılaştırıyor.”
demokrotaikleşiyoruz ayağına akp'yi sevmeyen herkesi içeri atacaklar! (herkesten kastım düşünen sorgulayan hesaplayan herkesi) yoksa namazınızı kılıp televizyonlardaki hiç bir gerçeği takmıyorsanız yada karı kız peşinde veya para peşindeyseniz emin ellerdesiniz hiçbişey olmaz size emin olun! Baknz; Diyarbakır Lice.. orası Türkiye'nin en en en zengin bölgesi denilebilir tabi bu para belli kişilerde ne yani devlet bilmiyor mu o adamların esrar yetiştirdiğini? -
-
Muritcan bunu yazdı
emin olun bunları akp bilerek ortaya çıkarıyor fişlediklerini kendileri bilerek söylüyorlar ki orada olay çıksın polislerle çatışsınlar ve yeni cezaevleri açılsın diye(!) yandaş medya Diyarbakır'daki olayları yayınlamıyor ama bi zahmet gerçekleri görün artık hepsini akp yapıyor!
alttaki linkleri izleyin bi; ve kendinizi bir Kürt'in yerine koyun hatta babası bir numaralı örgüt üyesi olan bir çocuğu olarak düşünün ve aşağıdaki videoyu izlediğinizde kafanızdan neler geçeceğini düşünün?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TOhSGUpbXYQ
http://www.gazeteciler.com/gundem/ahmet-altandan-erdogani-kizdiracak-yazi-58849h.html
evet arkadaşlar Sayın Ahmet Altan hocamızın söylediği gibi;
“sokaktaki insanlarla, eski tanıdıklarımla, AKP’li Kürtlerle. Herkesin yorumu aynı, benim gözlemim de aynı. Devlet bütün Kürtleri PKK’ya itiyor, bütün Kürtlerin PKK’lı olması için uğraşıyor. Devletin burada yaptığı her hareket Kürtleri biraz daha PKK’lılaştırıyor.”
demokrotaikleşiyoruz ayağına akp'yi sevmeyen herkesi içeri atacaklar! (herkesten kastım düşünen sorgulayan hesaplayan herkesi) yoksa namazınızı kılıp televizyonlardaki hiç bir gerçeği takmıyorsanız yada karı kız peşinde veya para peşindeyseniz emin ellerdesiniz hiçbişey olmaz size emin olun! Baknz; Diyarbakır Lice.. orası Türkiye'nin en en en zengin bölgesi denilebilir tabi bu para belli kişilerde ne yani devlet bilmiyor mu o adamların esrar yetiştirdiğini?Valla Türkiye Kocaman Bir Ceza Evine Dönüştü Kısmında Ve Diyarbakırda Olup Bitenlerin Bastırıldığı Konusunda Haklısın.. AKP Karıştırıyor Kısmında Bilemeyecem Atıp Tutmamak Lazım Ama Haklı Olabilitende Yok Değil...
Her Kesin Ama Her Kesin Zırt Yada Pırt Nedenlerden Dolayı İçerde Babası, Annesi, Kardeşi, Amcası, Dayısı Var.. Hemide Zırt Yada Pırt Kadar Önemsiz Mevzulardan Yatıyorlar..
ShockMan tarafından 17/Kas/12 12:30 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
biyoğrafik ne ünüversite ne la
"fiziksel gözellikler". Propaganda olsun diye Bölücünün biri yarım Türkçesiyle hazırlamış resmi herhalde.