Devletlerin Kullandığı Predator Spyware

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

kurbanlarına  bazen bir link bazen mesaj  yolu ile bulaşan  Predator Spyware bazen sadece numaranızı bilmeleri yeterli telefonlarınızı güncel tutun banka hesaplarınızıda boşaltırlar

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

İsrail li bir firma var geçen okudumda felaket adamlar. Direk mesaj bok püskürük izin ver verme görüyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

İsrail li bir firma var geçen okudumda felaket adamlar. Direk mesaj bok püskürük izin ver verme görüyor.

Nso group

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Bunlar için PoC var mı hocam peki bildiğin?

Feyzlenelim, öğrenelim, muhterem olalım, muvaffak olalım, ilmine vakıf olalım, kâmil olalım.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

CVE-2025-48543 - Use-after-free in Android Runtime (Google) banka hesaplarının patlatılmasında bu kullanılıyordu

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

Bunlar için PoC var mı hocam peki bildiğin?

Feyzlenelim, öğrenelim, muhterem olalım, muvaffak olalım, ilmine vakıf olalım, kâmil olalım.

github da poclar yayınlanıyor ama exploit public oldugu için kıymeti yok 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

ceb telefonlarına genelde ücretsiz wifi vpn uygulamaları ile bulaşıyor androidlerde genelde rom atma imei atma olaylarında bulaşıyor mevcuttaki rom dosaylarının %98 buglu applelarda güvenlik olayı chipler şifreleri haberleştiği için rom atamıyorlar atmaya çalıştıkları boardlar birck oluyor çözemediler ama anroid kerhane gibi ne atsan yiyor. telefonunuzu her tamirciye vermeyin adam bir yazılım atar senin en mahrem şeylerini görür izler vs vs bir spyware satan firma var sen milleti izliyorsun onlarda seni izliyor yani insan oğlu hep meraklı kimne nane yiyyorsa herkes bir birini merak ediyor 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

daha detaylı bilgi için 

https://securitylab.amnesty.org/latest/2025/12/intellexa-leaks-predator-spyware-operations-exposed/ 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu toolun leak hali varmı acaba 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

bu toolun leak hali varmı acaba 

nsa kodları public oldu ama server clinet olayını çalıştıramadılar rs ile şifrelemişler

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

tuşludan devam :) 

Toplam Hit: 3260 Toplam Mesaj: 17
predator spyware