folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Devlette Check Up Yaptırmak

Devlette Check Up Yaptırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Check Up yaptırmak istiyorum.

Kan

İdfrar tahlili

Birde en önemlisi tüm vucut için MR çekilsin istiyorum.

Bunu hangi doktor yapabilir yani hangisi yapın diye MR a gönderir.

Size soruyorum çünkü devlet hastanelerine hakkımı savunacak bir kaç kesin bilgi almadan gittiğimde memur ve görevlilerin yanlış yönlendirmelerinden düzgün bir şey yapamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hastanede calisan birisi ile baglanti kurman lazim isler nasil ilerliyor. Yoksa benim gibi 10 dk da 6 doktora muayene olup heyet raporu alirsin geri gidersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

mr istenmeden önce önemli bir bulgu olması gerekir ben özelde 300 tl ye yaptırıyorum tüberkloz zaten veremsavaş dispanserlerinde ücretsiz yapılıyor.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Dahiliye ve Genel Cerrahi.

Ancak yazıldığı gibi, "ben istiyorum" diyerek bunları yaptıramazsınız. Siz derdinizi anlatırsınız, ilgili branştaki doktor da gerekli gördüğü tahlilleri yaptırmak üzere sizi yönlendirir.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

çoğu hastalık yada başlangıcı mr da görülüyor. ama nedense doktorlar a mr ı en son yapıyorlar. cerraha birşeyler uydurabiliriz o zaman. çünkü sülale de kanserden gitmeyen yok keteme gitsem daha iyi olacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

devlette mr zor hocam tanıdık doktor bulman lazım onun dışında karnım ağrıyo de kan ve idrar tahlillerini yaparlar

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

devlet hastanesinde yaptıramazsın. şikayetin varsa söylersin sadece o şikayetinle ilgili olan tetkik ve tahlilleri ve de doktor uygun görürse yaptırabilirsin.

sanane tarafından 29/Ağu/12 10:40 tarihinde düzenlenmiştir

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Özel hastaneye, aile geçmişimde var diye gidersen, emin olmak için MR çektirmek istiyorum dersen karşı koymazlar, yanlız 100 ila 450 arası bi para sıkışmıştır oraya onu çıkartırlar.

MR çektirirsen, illa vücudunda bir sıkıntı görünecektir, ondan dolayı tavsiyem yaptırmaman :)

Öle herkeze yapılmamasının sebebi ise, dünya kadar radyasyon alman, kanser olmasan bile yapma ihtimali var yani :P

Diğer idrar ve kan tahlili için ise, bu gün sağlık ocağına gidip karaciğerimde problemim var, bi kan tahlili yapabilir miyiz, aynı şekilde, daha önce doktora gittiğimde düzenli takip istemişlerdi birde idrar tahlili yapabilirmiyiz de ellerine yapışmaz yaparlar.

Şahsen en kötü 3 ayda bir kan tahlili yaptırıyorum, bilirübin problemimi vardı.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aile hekimine git şikayetlerini yaptırmak istediğin kontrollere göre belirle. onlar zaten direk seni o tahlillere yönlendiriyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bariz herhangi bir şikayetim yok. Örneğin dedem akciğer kanseriydi sonra  topallamaya başladı herkes onun kardan kayarak düştüğünü sanıyordu sonra bir gün hiç yürüyemedi. Doktora gidildi sayın hekim MR istedi ve kanserin omiriliğine sıçradığını gördü. 

Yani bunu yaptırmak istiyorum sizde yaptırın. Özelde sağlık güvencesiyle yapılır mı bilmiyorum. Yada kaça patlar.

Ha Rene hocaya çok hak veriyorum tutsa saçının telinde 0,5 milim tümör var dese insan ne hale gelir bir yerden bir şey bulabilir ama genel bir kontrol istiyorum. Sigara alkol şu bu yok ama genetik bir şey bu hastalık. 

Önce keteme derdimi anlatırım sonrada bir cerraha başvurmayı düşünüyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

beyin tomografisi için beyin tümörü belirtilerini internetten okudum halk diliyle doktora anlattım hemen tomografiye gönderdi :B aynı gün öğleden sonra dahiliye den randevu almıştım kan kanseri belirtilerini okudum onu da halk diliyle doktora anlattım hemen kan ve idrar tahlili bi de bilmemne tahlili yaptırmıştı |: yani azcık sallıcaksın yoksa önce bi ilaç yazıyorlar 2 hafta sonra gel diyorlar. yaptıraracağın işlem hangi hastalığın tanısında kullanılıyorsa o hastalığın belirtilerini çaktırmadan söyle. yoksa öteki türlü uğraşmıyorlar.

Toplam Hit: 3651 Toplam Mesaj: 12