Devrim Oyunu İçin Logo Yarışması
-
Devrim browser oyunu için en güzel logoyu tasarlayacak arkadaşlara
hediye olarak ne vereceğimi daha sonradan düşüneceğim.Kesin birşey vereceğim.Fakat ilerleyen zamanlarda.
Mürid sözü.
En güzel logoyu seçeceğim.Hiçbiri güzel değilse hiçbirini tabiki
örnek tema: http://deneme.isgreat.org
@grafik animasyon bölümü var biliin mi?
-
örnek temanın üst kısmı tahribat logosu gibi olmuş:P çizgiler filan. PS u kuruyum denerim bişeyler msne de ekleyim bişey yapıyım ama kesin katılamayabilirim yarışmaya sınavlar başlıyo :)
-
iyi para var bu işte 1 sene sonra yollarım parayı :)
kazanmaya başlayınca.. kupa mupa teşört herşeyde engeyiç olacaz.
-
Devrim yaratmak simgesel bazda dahi olsa yıldızı olmalıdır, sosyalizm için. Orak-çekiçi olmalıdır, komünizm için. Paint'te şaheserler yarattığıma dair söylentiler var, bknz "Tek karede sonumuz! İlginç"
-
Kağıttan bir gemidir devrim.. Kim bilir kaç yunus görmüş kaç "Deniz Gezmiş."
boş bi zamanımda kurcalarım. -
logo mu yapcaz tema mı ?
-
sanirim logo istiyosun ben yardimci olabilirim onumuzdeki hafta
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
Kağıttan bir gemidir devrim.. Kim bilir kaç yunus görmüş kaç "Deniz Gezmiş."
boş bi zamanımda kurcalarım.
-----------------------------
Devrim; Denizde fırtına ortasında kalmış bir gemiye benzer ama hiçbir fırtına o gemiyi batıramaz çünkü o gemi çok DENİZ GEZMİŞ"tir. böyle bişeydi snnki orjinalde olabilir tabi..bide konuyu biraz daha açarsan sewinirim..
-
Mürid Kardeş, nası bi oyun olcak bu, bari bu konuda da bir bilgi ver
Hani benim gibi bilmeyenler öğrensin, gireriz oynarız, reklamın olur,
Eee, sende mürid olarak bizlere yardım edersin : ))
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Devrim yaratmak simgesel bazda dahi olsa yıldızı olmalıdır, sosyalizm için. Orak-çekiçi olmalıdır, komünizm için. Paint'te şaheserler yarattığıma dair söylentiler var, bknz "Tek karede sonumuz! İlginç"
----------------------------başkanım seni sevmesen o orak varya diye başlar sana girsin diye bitirirdim lakin seni sewiyom :|o yüzden demiyom
imza çeto -
yapın şu devrimi de kurtulak aq :)