DGS 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Evet müritler/mürideler bugün itibari ile sınavımıza girdik ya da o bize girdi bilemiyorum

Bende pek bir şey yok açıkçası çünkü matematikteyken süreyi yetiştiremedim.

76 Türkçe, 36 Matematik yaptım ki netlere indirgeyeceksem 70 + 30 gelir diye tahmin ediyorum fazla da olabilir ama eksik olmaz. Herkesin süreden şikayeti var siz neler yaptınız?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Süre yeterli değildi süre biraz daha olsa çoğunu yapardım. Çünkü çok basit geldi sorular bana. Hayırlısı olsun diyelim.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bende girdim matematikde bildigim soruları yaptım edebiyat ise paragraf sorusudu 30 soruya geldim gözlerim fırlıyordu.Matematik aslında çok kolaydı ama çalışmadıgımız için yapamadık.İyi bir hazırlanmış biri olsaydı rahatlıkla yapardı diye düşünüyorum.Hayırlısı neyse bizim için o olsun.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

sınav zordu şuan ki en zor dgs sınavı olarak tarihe geçti.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Sözeldeki son on soru neydi a.k figen ardaya vermiş erik ağacı dikmişler falan :) son 10 soruyu yapmadım kafam durdu. mattan da 25 soru yaptım 23 sorudan eminim 2 tane çelişkide kaldığım var. umarım bu netlerle bi cacık olur.

sözel:60 cıksa

sayısal : 23 felan

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

girdiğim en berbat sınavdı uzun süredir çalışıyordum dershanede 75'ten aşağı mat yapmıyordum ki türkçeden de zaman kalıyordu. bu sınavda elim ayağıma dolandı. 75 mat yaptım (ki yanlışlar vardır muhtemelen) 40-45 de türkçe yaptım.

dershanede ki arkadaşlarında genel olarak böyle. harbi girdi bize. adamlar dgs sınavı ile ales'i karıştırmış galiba :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

hadi hayırlısı

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkrp
    mkrp's avatar
    Erkek

dershane bizi yanlış sınava hazırlamış herhalde 

İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçıyı oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar ; çünkü doğuştan yalancılar!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Ben türkçeyi bitirdiğimde geriye sadece 35 dk kalmıştı matematiğe geçtim bir baktım bildiğim her şeyi unutmuşum resmen 10 tane soru anca yapabildim zaten türkçeyi bitirdiğimde o kadar başım ağrıyordu ki hala yaşadığıma şükrettim.

Devlet olmayacağını biliyordum en kötü burslu özel düşünüyordum ama o da yalan olacak galiba

Ben çok çalışmadım ama genel olarak baktığımda herkes şunu söylüyordu ''Türkçe'den matematiğe zaman kalmadı'' 

Eskisi gibi değildir belki!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Yarın tercih işlemleri başlıyormuş. tablo 1 açılıyor fakat Puanlar falan yazmıyor Tablo 3 açılmıyor ayrıca sanırım yarın açılır.

http://www.osym.gov.tr/belge/1-19287/2013-dikey-gecis-sinavi-dgs-tercihlerin-alinmasi-120820-.html

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Dün açıklanmış Ek Kontenjanlar ayın 14 üne kadar vaktimiz var. Nerdeyse hiç birşey kalmamış sömürmüşler :)

http://www.osym.gov.tr/belge/1-19373/2013-dgs-ek-yerlestirme-tercih-kilavuzu.html

Toplam Hit: 1992 Toplam Mesaj: 14