DGS(Dikey Geçiş Sınavı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sınav harici bölümündede sıralaman çok iyi olmalı,

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

la en kim girdi sınava sorular çok kolaydı :D

2.5 saat uyku ile girdim :D 75 tane soruyu sallamak zorunda kaldım :D geri kalanı anca cevapladım soruları okurken uyuordum :D millet test çözüyor ben şekerleme yapıyordum gayet kolaydı ama sorular hiç çlaışmadıgım halde mantık grafik vs sorularının hepsini yaptım :D

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

okulu boyle bitirsem 70 70 yaptigimda kazaniyorum

en onemlisi okul notun daha sonradan yine sinava girersin puanin degisir ama okul notun degismez 

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Dershaneye yazıldım seneye deneyecez hayırlısı bakalım.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------

Dershaneye yazıldım seneye deneyecez hayırlısı bakalım.

kaç para ödedin ayrıca nerde dershane + hangi günler kaç saat ders ?

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

çevremdeki herkesin sanki eğitim hayatım bitmiş de çalışmak zorundaymışım gibi hareketleri var. Yani dgs muhabbeti yapınca niye öyle yapıyolar, yaşım mı çok geç olacak anlamadım ama sürekli, dolaylı olarak yadırgama durumu ve hiç umursamama hallari var. Sizce +4 yıl daha okuyup lisans diploması almak 89 aralık doğumlu birisi için çok mu geç? Kendi ailem bile desteği çekince ister istemez hergün bu konuyu düşünmekten içim içimi yiyor.

Konu dağılmasın diye; dersane olarak tasarıyı tavsiye ederim. Matematik zayıfsa disiplinli çalışmak için dersane şart bence.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

extraordinaryy bunu yazdı:

Gaara bunu yazdı:

extraordinaryy bunu yazdı:

Gaara bunu yazdı:

hocam Dgs hakkında Pek Bilgim Yok fakat Dersaneye gidince Rahat Geçilebiliyormuş Ders çalışmayı biliorsan Tabi neyse hocam bizde 2 yıllık üniye Gidicez Bi arkadaşımla Pc programcılığı Düşünüyoruz Nasıl Bi Bölüm Eksisi Artısı ne Bi Açıklayabilirmisin

Devlette okuyorum bilgisayarı kurcalamayı sevenler ve pc yi merak edenler için güzel bir bölüm.Ama bilgisayara merakınız yoksa çok karışık ve zor gelebilir.Şimdiden söyledyim:). İlk zamanlar biraz şaşırırsınız sonra bi bakarsınız bilgisayara hükmetmeye başlamıssınız:)hep bilgisayar ortamında olacagınız için sürekli araştırmanız gerekiyor,yani bildiklerinizin sürekli güncellenmesi gerekiyor :D kendinizi güncel tutun ve bol bol araştırın,öğrenin  :)

hocam Zaten asosyal adamlarız 2 mizde pc Bilgisis derken Donanımdada iyi oldumuzu Düşünüyoruz ama Biz Web Tasarımcıyız programcılık Deyince Hangi dilleri Öğretiorlar, Pc basında zaman Geçirebiliriz araştırma Çalışma bizim için sorun olmaz orda hangi Dilleri öğrenebiliriz o var bizim için en azından bos bos 2 yıl geçirmeyelim diyoruz. Alan içi tercih yapıcaz yani normaldede Bilgisayar bölümü okuduk

Asosyalsanız tam size göre bi meslek:D,programlamada ilk olarak algoritmayı gördük biz daha sonra pascal dilinde örnekler yaparak algoritmamızı ve program yapabilme yeteneğimizi geliştirdik daha sonra da veri yapılarına geçtik,bu dönem yüksek bi ihtimal C dilini göreceğiz,(ben kendim C# çalışıyorum şuan)Web olarak html ,javascript ,css gördük.Sonra adobe dreamweaver de photoshop gördük office programlarının kullanımını gördük,genelde her meslek yüksek okulunda böyle ama bazıları pascal dilini kullanıyor ilk başta bazıları python dilini hatta c ile baslayanlar bile var..

Anladım hocam çok İyi peki Sen Hangi Okuldasın  ?

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

bn bu yıl girdim türkçe çok kolaydı olabildiğince matematik çalış 80 türkçeden 4  5  tane boş braktm 2  3 te yalnış çıkarsa 73  civarı net bekliom matemetikten de 10 tane yetişti :D(hiç anlamam da)

la ben bunla nerenin makina mühendisiliğine gecerim ??

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    rockes bunu yazdı:

bn bu yıl girdim türkçe çok kolaydı olabildiğince matematik çalış 80 türkçeden 4  5  tane boş braktm 2  3 te yalnış çıkarsa 73  civarı net bekliom matemetikten de 10 tane yetişti :D(hiç anlamam da)

la ben bunla nerenin makina mühendisiliğine gecerim ??

Moralini bozmak istemem ama 10 tane sayısal yapabildiysen hiçbiryere giremezsin.Makine mühendisliğine girebilmen için en kötü ihtimal 70 sayısal 65 sözel yapman lazım.Ki bu netlerle bile girememe ihtimalin var.DGS tamamen zamana dayalı bir sınav,çok basit sorular çıkıyor.Bu yüzden herkez çok fazla net çıkarıyor ve doğal olarak hata payı çok düşük bir sınav,kusursuz olman isteniyor.Biyerlere rahat girebilmen için 80 sayısaldan 70ini garanti yapman lazım.70in üstünde her yapacağın soru işini daha çok kolaylaştırır.Sözeldende 60-65 yine garanti olmalı,üstüne çıktıkça şansını arttırırsın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

End_User bunu yazdı:

çevremdeki herkesin sanki eğitim hayatım bitmiş de çalışmak zorundaymışım gibi hareketleri var. Yani dgs muhabbeti yapınca niye öyle yapıyolar, yaşım mı çok geç olacak anlamadım ama sürekli, dolaylı olarak yadırgama durumu ve hiç umursamama hallari var. Sizce +4 yıl daha okuyup lisans diploması almak 89 aralık doğumlu birisi için çok mu geç? Kendi ailem bile desteği çekince ister istemez hergün bu konuyu düşünmekten içim içimi yiyor.

Konu dağılmasın diye; dersane olarak tasarıyı tavsiye ederim. Matematik zayıfsa disiplinli çalışmak için dersane şart bence.

istek,azim varsa ve ekonomik şartlar el verdiği müddetçe yaşın hiç bir önemi yok bence.

Toplam Hit: 3860 Toplam Mesaj: 23