Diferansiyel Denklemler, Laplace Yardım Acil??
-
Laplace diye pokemon yok muydu ya :P
-
anubisx bunu yazdı
Laplace diye pokemon yok muydu ya :P
vallahi bilmiyorum ama Allah belasını versin diyesim geliyo ... :D
-
Amk Laplace dönüşümünün de kendinin de. Biz dd ile normal dönemde şeyimiz çıktı dersi geçeceğiz diye. Kalanlara matematiğin en basit konularından bir de ders kitabındaki sorulardan vize final yaptılar. Ödüllendirildik mi cezalandırıldık mı bilemedim.
Birtane eleman vardı matematik sorusu çözülür diyen. Heyet mi neydi adı ona ulaş.
-
imlegend bunu yazdı
Amk Laplace dönüşümünün de kendinin de. Biz dd ile normal dönemde şeyimiz çıktı dersi geçeceğiz diye. Kalanlara matematiğin en basit konularından bir de ders kitabındaki sorulardan vize final yaptılar. Ödüllendirildik mi cezalandırıldık mı bilemedim.
Birtane eleman vardı matematik sorusu çözülür diyen. Heyet mi neydi adı ona ulaş.
ulaştım, fakat notlarımı bulmam gerekir dedi. olmadı 3 hayırla gönderildik :D :D
-
Öncelikle sorular kolayca çözülebilecek cinsten değil, öyle noktalarda tıkanılıyorki, 6 kere üstünü karaladım şu anda.
Bu daha ilk sorunun t ye göre olan denklemi.
son güne bırakmadan yazsaydın be murid, hep bu son günlere bırakıyosunuz be murid.
-
Esconda bunu yazdı
Öncelikle sorular kolayca çözülebilecek cinsten değil, öyle noktalarda tıkanılıyorki, 6 kere üstünü karaladım şu anda.
Bu daha ilk sorunun t ye göre olan denklemi.
son güne bırakmadan yazsaydın be murid, hep bu son günlere bırakıyosunuz be murid.
öfff külli sıkıntı hocam ya külliyen sıkıntı...
-
Al haci 3.soru.
digerleri de aynen bu mantikla cozulecek. anlamadigin biryer olursa sor. Digerlerini de yapamazsan cozerim, burdayim
-
hocam senden Allah razı olsun sabah yazamadım cevap direk soruyu yazdım kaçtım okula çok büyük sevaba girdin =)
-
aha geçmiş zaten :) şimdi boşa indiriyodum az daha:D
-
piradomim bunu yazdı
aha geçmiş zaten :) şimdi boşa indiriyodum az daha:D
yarın sınavda banko çıkacak bi mukavemet sorusu var çözemedim hala uğraşıyorum eğer anlarsan onu vereyim hocam :D