Digitalocean 10$ Promosyon Kodu
-
Merhaba,
Digital Ocean paypal ile de ödeme kabul ediyor.. Promosyon kodunu gireceğiniz arayüz çıkmazsa, supporta bir mesaj atınca hemen hesaba ekliyorlar. Güvenilir bir site. Siz onay vermeden para filan çekmiyorlar. Bazen 1-2 ay ödeme yapmıyorum yine de bir şey olmuyor. Kapatmıyorlar. Her gün e-mail atıyorlar.
-
ohh kılçıksız :D
edit: hay sokayım paypal istiyo bu :\
Jilet_Boris tarafından 15/Nis/14 14:52 tarihinde düzenlenmiştir -
5$ ödemeden aktif olmuyor ne yazıkki:) genede iyi iş bence 1 aya 2 ay bedava kullanım veriyor adamlar:)
-
hocam benim hesabım var promocodede hiç kullanmadım nereden kullanıcaz bunu bu arada sağolasın aa kullandım tamam Allah razı olsun :D
RDxMaster tarafından 15/Nis/14 15:30 tarihinde düzenlenmiştir -
RDxMaster bunu yazdı
hocam benim hesabım var promocodede hiç kullanmadım nereden kullanıcaz bunu bu arada sağolasın aa kullandım tamam Allah razı olsun :D
billing kısmından
-
isimsizadam bunu yazdı
Merhaba,
Digital Ocean paypal ile de ödeme kabul ediyor.. Promosyon kodunu gireceğiniz arayüz çıkmazsa, supporta bir mesaj atınca hemen hesaba ekliyorlar. Güvenilir bir site. Siz onay vermeden para filan çekmiyorlar. Bazen 1-2 ay ödeme yapmıyorum yine de bir şey olmuyor. Kapatmıyorlar. Her gün e-mail atıyorlar.
hocam peki supportta ne yazmamız lazım tam olarak kusra bakma ingilizce pek iyi olmadığı için soruyorumda :) uzun zamandır kullanıyorum supportluk bi durum olmadı umarım bu promo kodu yerde ekler hesaba para :D
-
Beyler ticket attım promosyon kodum var giremiyorum paypalda para yok kredi kartı kullanmıyorum vs. diye şöyle cevap geldi ilk önce
Hello,
Thank you for the request to have this promotional code applied to your account. As you have already redeemed multiple promotion codes, we are not able to apply any more to this account.
We apologize for the inconvenience. Let us know if we can be of any more assistance.
Thanks,
Stephen
DigitalOcean Support
Sonra da şöyle dediler:Hi there,
Also, allow me to add, you will need to update your billing profile with a credit card or PayPal information before you'll be able to use your account. Currently you have $10 of credit, however, so you won't be billed before you reach $10 worth of service.
If there's anything else we can do for you, please let us know!
Regards,
StephenŞuan promosyon girilen yerde şöyle yazıyor: It may take up to 5 minutes for the payment to process
-
ben girdim işe yaramadı hayır zaten kredi ekleyecektim yazdım bu kodu bir cacık olmadı
-
7 dolar vardı içinde. olmaz vermezler diyordum ki hoop 17 dolar oldu :) 1 yıl da geçerliliği var paranın
-
şimdi ekledim parayı iyi oldu, eyvallah =)