Digiturk To Laptop :)
-
Selamlar asusf3sg 240dv laptopa digiturku baglamak istiyorum ne almam gerekir ? laptopun ozelliklerine netten bakarak bi usb kart tavsiye ederseniz sevinirim.
Ligtv yayinlamak istiyore :)
-
hoca tarife belli
çin malı bi tv kartı al digital üstüne +200 lira ekle bana gel
-
tamamda laptopa usb olmasi lazm senin dediklerin masaustu icin. ayrica 100 lira diyodun noldu :D
-
bulabilirsen nasıl yapıldığını banada anlat
-
ben usb tv kartımla denemiştim de, ses geliyo görüntü gelmiyodu
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
tamamda laptopa usb olmasi lazm senin dediklerin masaustu icin. ayrica 100 lira diyodun noldu :D
-----------------------------kardeşim bende usbden bahsediyorum zaten laptopa normal tv kartı olmuyoki çin malı var tbtden elemanın biri almıştı
200 lira oldu seneye 250 olur muhtemelen digiturk alsan 3 ayda vereceksin o parayı sırf digi ye
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim bende usbden bahsediyorum zaten laptopa normal tv kartı olmuyoki çin malı var tbtden elemanın biri almıştı
200 lira oldu seneye 250 olur muhtemelen digiturk alsan 3 ayda vereceksin o parayı sırf digi ye
-----------------------------digi var zaten ligtv ve standart paket 40tl/ay :)
nerden bulabilirim o dedigin karti link verebilinmi?
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------digi var zaten ligtv ve standart paket 40tl/ay :)
nerden bulabilirim o dedigin karti link verebilinmi?
-----------------------------http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15980
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28533
bak bunlara daha bu tarz olacak tr de satılanlar 200den başlıyo :D
-
Yuf çok istiyolar :|
-
teoride yapacagın iş belli aslen, tv kartı alıcaksın. digiturk kablosunu usbye çeviren adabtör alıcaksın biticek,.
anladıgım kadarı ile sen dijitürk kutusunu bilgisayarına bağlamak istiyosun eğer evetse dediklerimi yap olr
-
Allura bunu yazdı:
teoride yapacagın iş belli aslen, tv kartı alıcaksın. digiturk kablosunu usbye çeviren adabtör alıcaksın biticek,.
anladıgım kadarı ile sen dijitürk kutusunu bilgisayarına bağlamak istiyosun eğer evetse dediklerimi yap olr
-----------------------------pratik için çözümün var mı :)