Dijital Fotoğrafçılık Oku, İzle, Dinle, Öğren İstek
-
elinde bu kitapın yada buna benzer bir tarz kitaitabın pdf (e-kitap)i olan var mı?
e var ne yapak diyrnler için
paylaşırsanız memnun olurum.
-
Yanlış hatırlamıyorsam benim HDD de fotoğrafçılıkla alakalı eğitim seti var ama paylaşmam imkansız internet nedeni ile.
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış hatırlamıyorsam benim HDD de fotoğrafçılıkla alakalı eğitim seti var ama paylaşmam imkansız internet nedeni ile.
-----------------------------memleket nere dvd ye çek kargoyla gönder buda mı imkansız
-
bende chip dergisinin basit eğitim setlerinin e-kitap halinde var. müsait bi zamanda upload ederim. mesajım bulunsun konuda.
-
aşağıdan bir yel esti yine kırdı dallarımı ne dedim de niye küstün niye kestin dillerimi up!!!
bilgisi olan dökümanı olan yardımcı olursa sevinirim.
-
.epub uzantılı bir ebook olacaktı bır bakayım arsıve
http://s2.dosya.tc/server17/Vsxgob/jitalFotografcilikTeknikleri-fatihdogan.rar.html
oldu sanırım
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------.epub uzantılı bir ebook olacaktı bır bakayım arsıve
http://s2.dosya.tc/server17/Vsxgob/jitalFotografcilikTeknikleri-fatihdogan.rar.html
oldu sanırım
-----------------------------teşekkürler güzel bir kaynak daha farklı kaynaklar varmı?
-
benım elımde yok hocam. ılgı duydugum bır konu olmasına ragmen hıc arastırma yada baslama sansım olmadı. daha once ındırdıgım epubların arasında gordum dıye hatırlıyordum dogru hatırlıyormusum. eger yenı bısey bulursam yıne yuklerım
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış hatırlamıyorsam benim HDD de fotoğrafçılıkla alakalı eğitim seti var ama paylaşmam imkansız internet nedeni ile.
-----------------------------memleket nere dvd ye çek kargoyla gönder buda mı imkansız
-----------------------------herkese mi gönderecek hacı kendine tamam da kardeşlerin?
-
-
elinde ciddi kaynak tutorials olan varsa, istanbul sakarya izmit gelip hariciye atarım, onun haricinde dvd masrafları sizden kargo benden çekip yollayabilirsiniz :D yada nete upload edebilirsiniz. :D
internnetten bulmak ile, hepsinin bir yerde durup istediğinde elinin altında olması ayrı. ha birde fotoğrafçılar için lightroom,elements, photoshop eğitimi varsa oda makbule geçer :D