Dijital Muska Yapılır
-
Her türlü elektronik aletlerinize (özellikle pc) itina ile dijital muska yapılır. Gerekirse okunur, üflenir.
Müracat: emirreis@emirreis.net :)
-
cevşen var :D ateşten duvar misali
-
de get len :D
sen anca dijital pezevenklik yaparsın anca :D
myaahhhahshahf
-
FischExistenz bunu yazdı:
-----------------------------de get len :D
sen anca dijital pezevenklik yaparsın anca :D
myaahhhahshahf
-----------------------------:D asdasdasda
digital sex var mıdır?
-
FischExistenz sigortada kolsuzlara yardım ediyorsun gelip burada bana artislik yapma. Pezevenk olmak kolay, öncelikle sermaye lazım, çalışacak eleman lazım.
Bu arada sen boştaydın dimi :D:D:D
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------:D asdasdasda
digital sex var mıdır?
-----------------------------var var olmazmı bi tane kamera al emirreisle sanal sex yapabilirsin bunun bi diğer adıda digital sex adını almaktadır :D
muahahhaha
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------FischExistenz sigortada kolsuzlara yardım ediyorsun gelip burada bana artislik yapma. Pezevenk olmak kolay, öncelikle sermaye lazım, çalışacak eleman lazım.
Bu arada sen boştaydın dimi :D:D:D
-----------------------------
ewet ortak arıyosan beraber yapabiliriz :D ama patron olarak sanal genelev açalımmı emir senle :D adıda www.genelev.com olur :D -
Ulan ipne cıvıtma. Ben uğraşmam öyle işlerle, tmm bi ara camfrogda kanalım vardı ama o işler günah.
Bir daha duymiyayım öle kaka kelimeler, ağzına arnavut biberi sürerim.
-
Amq noldu sana kardeşim medyum yemişi geçtin sen. Noldu sana la kafanmı ii :S
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Amq noldu sana kardeşim medyum yemişi geçtin sen. Noldu sana la kafanmı ii :S
-----------------------------Herkez dalga geçer ama o adamın cinler üzerine olan bilgisi sadece dünyada 2 kişide daha var. Birisi litvanyada diğeride yine o taraflarda bi elemanda.
Memiş hocama laf yok !
-
Tmm kardeşim bu sorun kolay, pc komple getirmene gerek yok, bana pc fotosu ile bir tel kablosunu getir, birde boş cd getir.
Ben dijital muskayı cd ye aktaracam sende günde 7 defa bilgisayardan bootlu açacaksın...