Dik Üçgende Metrik Bağıntılar ?
-
Geometriden dönem ödevi olarak bu konu düştü bana keşke bundan almasaymışım . Konu belli arkadaşlar sabahtan beri araştırdım ne oldugunu doğru dürüst bulamadım . Bunun dışında bununla ilgili öss'de çıkmış en az 30 soru çözümleriyle beraber lazım . Acil yetiştirmem gerek çünkü yarın hocanın elinde olması lazım . Sizden isteğim ne oldugunu vs bununla ilgili soru ve cevap biliyorsanız yazmanız ...
-
Şansa bak benim 9. sınıfta dönem ödevim Dik üçgende metrik bağıntılarla ilgili olimpiyat ve öss sorularıydı. Dönem ödevimi hala saklıyorum :). Yazmaya çalışırım.
düzenleme: Ancak benim ödev olimpiyat soruları ağırlıklı sadece 12 öss sorusu var..
-
Hacı çok iyi olur yemin ediyorum . Fıtık oldum sabahtan beri bütün siteler bir birinden alıntı yapmış hiç biirnde bilgi yok
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı çok iyi olur yemin ediyorum . Fıtık oldum sabahtan beri bütün siteler bir birinden alıntı yapmış hiç biirnde bilgi yok
-----------------------------12 öss sorusu var okudun mu bilmiyorum?
-
Okudum hacı bulabildiğim kadarı kardır
-
http://www.interaktifmatematik.com/metrik-bagintilar-oss-sorulari.html
bu heralde hocam ama çözümsüzde olabilir belki
-
Büyük ihtimal okuyamadığın kısım çok olacak ben burdayım bi gözden geçir bana sor...
-
Eyvallah hacı çok sağol yazıcıdan çıkarıp kağıda dökeyim bunları tekrar sağol :)
@Sleep Bu siteyi 40 kere gördüm ama çözümleri olmadığı için işime yaramadı sende sağol.
-
git murat hocaya sorsana. metrik bağıntı neymiş? açı kenar bağıntısı anlamına mı geliyor? metrik bağıntıların neyini soruyor? sorumu ispatmı ne istiyor?
düzenleme: sleep'in linkindeki soruları götür murat hocaya, ama bazılarını çözersin önce bi kas...
-
3. soru için çok uqra$tim ama kaç derece olduqunu bulamadim (:
-
masuk bunu yazdı:
-----------------------------
3. soru için çok uqra$tim ama kaç derece olduqunu bulamadim (:
-----------------------------o bişeymi sen 4. soru(lar)a bak :D