folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dikey Geçis Sınavı Hakkında

Dikey Geçis Sınavı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hocalarım ben sımdı dıkey gecıs sınavına hazırlanıyorum bılgısayar prog mezunuyum dgs de ozel okul dahıl olmak uzere sececem her yerı devlet okuluna gırmem zor bıraz dıploma notum cok yuksek degıl gıren varmı aranızda dgsye sınav zormudur bıde ozele gırme sansım nedır kac net yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım

saygılar

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gecen bir arkadas DGS sinavindan tirsiyordu bende Rene hocaya goturdum onu okuyup ufledi :)

Rene hoca DGS ile Bilg.Muhendisligine gecis yapmis birisidir. Reneye hocaya okumasi icin goturdugum arkadas "abi Matematik sorulari nasil ,zormu ? " diye sordu.
    Rene hocanin cevabi : Ortaokul matematigi !

www.dikeygecis.org buradan sorulara  ulasabilirsin ilker,bir ara bende goz atmistim ciddi anlamda kolay bir sinav.Ama mezuniyet notun onemli sanirim. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    hocam saten 2 yıllk okulu 3 senede bıtırdım :D dıploma notum en fazla 62 olur hocam benıde rene hocama gotursende benıde bı okuyup uflese gırersem soz rene hocayı ankarada yemege goturecem senıde adanaya gelıp goturecem hocam :$ :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dikeygecis.org u adam akıllı oku..

Dgs matematiği cok kolaydır... Türkçesi dahada kolaydır...

Ama cok fazla kişi ile yarışıosun... Diploma notun yüksek olacak..

Ben okul birincisi olarak gittim 80 full okuldan geldi bide üstüne fulle yakın matematik yaptım türkiyede 631 incisi olmuşum..

Ama bizle birlikte gelen gökhan die bir arkadaş, okulunun geçme notu 60 iken 61 diploma notu ile geçmiş. O 620. olmuş..

Yani kafayı çalıştıracaksın, azcık kasacaksın gireceksin..

Ben üniversite birincisi oluğum için hiç siklemedim bile sınavı zke zke alacaklar die, ki aldılar :)

Biraz çalışırsan girersin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ya bu dikey geçiş mi yatay geçiş mi anlamıyorum

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

dikey gecıs hocam 2 yıllıgı 4 yıllga tamamlıyon

rene hocam bıde seyı soracam ozel okula gırme sansım daha yuksekmıdır onun ıcınde mı cok kasmam lazım dgs ıcın ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Paran varsa özel okul için, bişi yapmana gerek yok alıolar zaten :)

Yatay geçiş aynı bölüm içinde farklı üniversiteye geçmektir..

Dikey geçiş 2 senelik okuldan 4 senelik farklı bir bölüme geçmektir..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

yatay geçiş hocam misal bursa uludağda okuyorsun aynı bölümde olan bir başka okula geçmek istiyorsun, mesela ist unv.

dikey geçiş 2 yıllığı 4 yıllık olarak tammalamak istiyorsun.

Abi sen bahçeşehir unv 30 mat 40da türkçe yap girersin. özeldir 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ya hocalarım parasından gectım parası neyse verılır hem bu meslegı sevdıgım ıcın hemde ailemin yuzunu kara cıkartmamak ıcın ozel okulda olsa yazacam verecem parasını eger dedıgınız gıbı ozele gırmek kolaysa bukadar ohh dıyıp rahat bı nefes alırım artık zaten bos bos yatmıyorum hergun gecmıs yılların sınavlarını cozuyorum umarım hayırlısı olur rene hocam cook tesekkur ederım aydınlattıgın ıcın benı saolasın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

ben özelde bursluyum çok sıkıcı..

yatay geçişin bi sınavı var mı hocam

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    yatay için o an okuduğun okulda notun yüksek olacak, ve gitmek istediğin okulunda öğrenci almak istemesi gerekir. Tabi senin gibi gitmek isteyenler olduğu için, ya ortalaman çok iyi olacak  yada torpilin sağlam olmalı

.
Toplam Hit: 2334 Toplam Mesaj: 17