Dikey Mause Kullanan Var Mı ?
-
Merhaba arkadaşlar, dikey mause alıcam ama daha önce hiç kullanmadım, lavidişli ve en az 2 cihaza bağlanabilmeli, logitech de en geç 2 sene sonra tıklama sorunu bildirmişmer ve 4k vermek istemilorum, diıer model 2.5k ama o da küçükmüş acaba trust bayo+ nasıl sizce? 28k yorum var amazonda kullanan var mı?
-
Aynısı bizim evde var, abim o kadar para verdim kullanayım modunda ama bir türlü kullanamıyor.
En fazla 2 hafta dayanabiliyor mouse'a.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam.
-
Hanıma trust marka aldım ama model bilmiyorum çok mennun. 2 sene sonrasında batarya ölmeye başladı. Şimdi normale döndü hatta alışmış öncekine normalde bileğim ağrıyor demeye başladı
-
Lggitech 2 senedir kullanıyorum. İyidir
-
Sculpt klavye ve fare var. Klavye çok iyide fareyi dikey kullanmaya çalışırsan yavaşlıyorsun.
-
Hocam elimde karpal tünel var onun için aldım çok memnunum tavsiye ederim biraz geç alışıyorsunuz ama kullandıkça çok rahat ediyorsunuz.
-
Liquid bunu yazdı
Hanıma trust marka aldım ama model bilmiyorum çok mennun. 2 sene sonrasında batarya ölmeye başladı. Şimdi normale döndü hatta alışmış öncekine normalde bileğim ağrıyor demeye başladı
Modeli bulsana hocam alalim biz de ovuleni
-
erebos bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, dikey mause alıcam ama daha önce hiç kullanmadım, lavidişli ve en az 2 cihaza bağlanabilmeli, logitech de en geç 2 sene sonra tıklama sorunu bildirmişmer ve 4k vermek istemilorum, diıer model 2.5k ama o da küçükmüş acaba trust bayo+ nasıl sizce? 28k yorum var amazonda kullanan var mı?
Hocam ofiste bi arkadaş kullanıyor normal maus da bilekde yağ bezesi gibi birşey oluştu, doktor bu tarz maus önermiş 1 yıldır kullanıyor. Bende denedim güzel maus.
-
https://www.trust.com/en/product/22879-verto-wireless-vertical-ergonomic-mouse
3 sene oldu çok memnunum kendisinden normal farelerde oluşan bilek ağrısı bununla yok oldu
-
https://amzn.eu/d/dx7aagX
şunu aldım bin liraya bitane paketi açılmadan iade edilmiş varmış, bakalım gelsin ilerde durumu paylaşırım inşallah -
Dikeyler çok Dikey. Ergonomik değil.45 derce eğik yapmaları gerek