Dikkat Patlican! (Avealılar İçin 50 Kontor Bedava)
-
1 Aralık 2007 – 10 Ocak 2008 tarihleri arasında Patlican'a üye olucan, her yöne 50 kontör ya da Avea içi 15 dakika kazanican.
Arkadaşlarınla PAT diye, doya doya konuşucan!
Peki Nasıl Üye olucan?
TIKLA, ÜYE OL!
Kampanya Koşulları
Kampanya 1 Aralık 2007–10 Ocak 2008 tarihleri arasında Patlican'a yeni üye olan Bireysel Avea aboneleri için geçerlidir. Faturasız hatlarda, her yöne 50 hediye kontör, üye olduktan sonra otomatik olarak hatta yüklenecektir ve kullanılmayan kontörler bir gün sonra silinecektir. Hediye kontörlerin yüklendiğine dair aboneye bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Hediye kontörler katma değerli servisler için kullanılamaz. Faturalı hatlarda, Avea içi 15 hediye dakika Patlican'a üye olduktan sonraki ilk fatura kesim tarihinden bir gün sonra otomatik olarak yüklenecektir ve kullanılmayan dakikalar bir ay sonunda silinecektir. Mevcut Patlican üyeliğini iptal ederek yeniden üye olan aboneler kampanyadan faydalanamaz her hat en fazla bir kez kampanyadan faydalanabilir.------------------------------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar bu olay doğru.Forumda verildimi bilmiyorum.Demin avealı arkadaşta denedik ve 50 kontor geldi! Yalnız gelen bu 50 kontorü 24 saat içinde kullanmanız gerekiyor.Yoksa siliniyor.Ve her hat ile bi kez üye olabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki ne kadar çok avea hat o kadar çok kontor :)
-
way aq. aboneydım yau. nese 24 saat içinde kullanmam diyen vars eğer olursa
5yuz yazıp 3900 a ghönderin her yöne 500 sms kazanın bilmeyen varsa bunuda yapbilir tabi
-
Farkettik ki Avea.com.tr'den Online İşlemler'i kullanıyorsun.
Anasayfaya dönerek mevcut şifrenle Patlican.com.tr'ye giriş yapabilirsin.bana böyle dio npacam ben ?
-
hoca üye ol yeter. kontor bir dk içinde geliyor..
-
bi terslik olmaz dimi hoca bizden hiç kontör gidecekmi yani farklı durumlar olmaz dimi
-
hay anasını satim yaaaa
evet doğru kontör hemen geliyor ben şimdi yaptım ama mevcut kontörüm 0 olduğu için şuan kullanamıyorum kontörleri :S
neyse birinden bi 5 kontör gönderirsem kendime sanırsam o kontörleride harcayabilirim :D
-
Farkettik ki Avea.com.tr'den Online İşlemler'i kullanıyorsun.
Anasayfaya dönerek mevcut şifrenle Patlican.com.tr'ye giriş yapabilirsin.Bu ne demek la ?
-
Bende de şu an 0 kontör var.İyi ki üye olmamışım hemen atlayıp :)
Yarın ilk iş, kontör alıp patlicana üye olmak olsun :S
-
arkadaşlar saolsun bi 5 kontör gönderdiler patlıcandaki kontörlerle birlikte hemen 55 oldu :)
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------way aq. aboneydım yau. nese 24 saat içinde kullanmam diyen vars eğer olursa
5yuz yazıp 3900 a ghönderin her yöne 500 sms kazanın bilmeyen varsa bunuda yapbilir tabi
-----------------------------Bırak hoca.. o ücretsiz kontörleri 5yuz yazip sakin mesaj hakki icin kullanmaya calismayin...
Gitti 39 kontor.. Ustelik orjinal kontorlerden, hediyelerden degil :(
-
S.a ben dün aksam yükledim 61 kontor vardı + 50 kontorle beraber 101 kontorunuz var dedi sonra bayağı bi yerleri aradım 12 ye kadar ama sonunda noldu 50 hediye kontor kaldı diğer parayla aldığım kontor yani 61 kontor 18 kontore düştü sonra toplma 68 kontorunuz var dedi valla aradığınızda hediye kontorden değilde para verdiğiiz kontor den gidiyor.