Dil Kursu İçin Ülke Seçimi
-
bütçene en uygun ve ıyı ogrenebılecegın ılk yer malta dır
-
up
-
Homer bunu yazdı
up
Öğretim sistemleri nasılki ? yani beginner bir adam gidip nasıl öğrenebiliyor anlamıyorum çünki oradakiler türkçe anlatmıyacak
-
ReeX bunu yazdıHomer bunu yazdı
up
Öğretim sistemleri nasılki ? yani beginner bir adam gidip nasıl öğrenebiliyor anlamıyorum çünki oradakiler türkçe anlatmıyacak
türk dilli danışman var orda.öğretmen varmı bilmiyorum.ama beginner`den alıyorlar
-
kardeşim imkanın varsa work and travel seç özelliklede malta bu konuda uygun güzel öğrenirsin :)
-
bu ilac türkiyedeki özel üniversitelerin hazırlık bölümünde olan şeyleri uyguluyor sanırım neredeyse aynı...
yani ha kanadaya gitmişsin ha türkiyedeki özel üniversitenin ingilizce hazırlığına...
farklı birşey arıyorsan bu en kalitelisi
http://www.ef.com.tr/ils/destinations/united-states/miami-beach/student-life -
zamanim olunca acikliyim vancouverdayim ben ogrenci olarak ama zaman sikinti ayirip zaman bi yazi yazicam forum geneli icin
-
ILAC`ta cok turk var gelin gorun.(toronto)
oradan arastirmayla olmuyor,Paraniza gore.paraniz varsa cok iyi okullar var.fiyatlari uygun olan okullarda ise kesin bir yamukluk oluyor.
hea derseniz ben turkce konusurum,sikinti yok.
ILSC,kaplan,ilac gibi okullar hep bilinen okullar.Amacini soyle paran ne kadar var sure ne kadar istiyosun ona gore yazalim.
ajanslardan aldiginiz fiyatlari da yazin buradan bizde bakalim ajans kakalamasin 200 300 tl ekstra,ajans olmadan da kayit olabilrisiniz,
cordelian tarafından 15/Kas/12 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Para varsa ABD, Canada
Para azsa Malta
ABD oneri: California ve Boston olur.
-
Giden arkadaşlarım vardı geçen yaz kanada'ya 4500$ parası gitmiş toplam, ama uçak biletini ucuz buldum demişti.
ben 5000$'a 2.5 ay almanya'dakinin 2.5 ay da rusya'dakinin yanında kalırım. Almanca ve Rusça fullerim :D
dil dile deymeden olmuyor maalesef