Dil Öğrenmek İsteyenler
-
Yaklaşık 2.5 haftadır ingilizce öğrenmeye başladım daha yeniyim yani bu süre içinde birsürü kaynak aradım taradım ve bir site buldum çok işime yaradı sizinde yarayacağına eminim.
Sitede derslere çalışabiliyorsunuz.İngilizce-Türkçe
Bir cümleyi ses kaydı yapıyor ve öğrendiğiniz dilin,ana dili olan kişilerce yorumlanıyor.Puanlanıyor.Sizde Türkçe öğrenenlerin ses kayıtlarına yorum yapıp puan verebiliyorsunuz.
Arkadaş ekleyebiliyorsunuz.Online yabancı kişilerle sohbet imkanınız var.Paralı bazı şeyler var ama daha onlara gerek duymadım ilerde satın alabilirim.Dil öğrenmek arkadaşların işine yarayacak bir site umarım yararlı olur.
-
ruscayı tavsıye derım mıllet :) herkezın ogrenmesı lazım
-
asdeccc bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------önce bir ingilizce öğrenelim hacı da :D
-
3-4 yıllık üyesiyim belki üyeliğimi bile unutmuşumdur :| yazıyı okurken direk aklıma geldi..
Edit. Giriş yaptım 245 Mocha puanım varmış ov : )))) -
Aytekinet bunu yazdı:
asdeccc bunu yazdı:
-----------------------------önce bir ingilizce öğrenelim hacı da :D
-----------------------------ben sana ruscayı ana dılın gıbı konus demıyom zaten ısını gorecek kadarı ben bıseyler ogrenmıstım ısıme cok ama cok yaramıstı 5 cumleydı toplamda:)
-
Site güzel bende tavsiye ederim hoşuma gitti gerçekten birde bu örendiklerimizi nerede geliştirebilriiz konuşarak acaba bu derecedeki ingilizceyle kimsenin
bana yada bir başkasına tahamül edebiliceğini sanmıyorum:D
-
Skype ile yabancılarla konuşabilirsiniz.
Burda hep grup çağrıları falan yapıyorlar.
http://forum.skype.com/index.php?showforum=140
Konuşcak birilerini bulamazsanız beni ekleyin ben yardımcı olurum:Skype id : dirnard
-
dyrnade bunu yazdı:
Konuşcak birilerini bulamazsanız beni ekleyin ben yardımcı olurum:Skype id : dirnard
Yabancılarla konuşucaz ama, dil bilmeden nasıl :P Yoksa skype'ı seviyorum kullanıyorumda aktif olarak, ama pek derinliklerine gitmedim o ayrı. -
1-618-GR bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
Yabancılarla konuşucaz ama, dil bilmeden nasıl :P Yoksa skype'ı seviyorum kullanıyorumda aktif olarak, ama pek derinliklerine gitmedim o ayrı.
-----------------------------Türk olduğumu söylemesem amerikalı sanarsın beni sende zaten :D
İstediğin yabancı olsun .Amerikalı , ingiliz ve her ülkeden bir sürü arkadaşım var.Benle konuşun diye ekleyin demedim zaten.
Al amerikan aksanı için.
-
ingilizce öğrenmek istiyen çok , ingilizce bilip baskalarına yardımcı olmak isteyen çok az. Arz talep dengesizliği var yani yaptığın bir alıştırma belkide günlerce kontrol edilmiyor. Bunun için paralı özellik kullanmanız lazım. Tabi bu dediğim ingilice için uzak doğu dillerinde bayağı yardımcı oluyorlar
-
diCk bunu yazdı:
Site güzel bende tavsiye ederim hoşuma gitti gerçekten birde bu örendiklerimizi nerede geliştirebilriiz konuşarak acaba bu derecedeki ingilizceyle kimsenin
bana yada bir başkasına tahamül edebiliceğini sanmıyorum:D
-----------------------------sana cok lazım olacak ortak öğrenmen şart :D