Din Değiştirmek...
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hocam git kliseye papaza sor :)
hristiyan olunca para biriktir bol bol günah sildirirken lazım olacak :)
-----------------------------hocam protestan mezhebinden olunca paraya gerek kalmıyor .
-----------------------------ha protestansin ha ateistsin, hic bi fark yok.. bneim suan bulundugum devlet böyledir.. potestanim diyorlar kiliseye gitmiyor..:) yani hic bir sekilde dinlerine bagli deiller.. ibadet yok, bari kilseye gidin, oda yok...
-
sirpence bunu yazdı:
----------------------------------------------------------hadi bişeler yapacan komiklik yapacan anladıkda. Hristiyanlıkta teslis inancı var. İsa sadece peygamber değil. Tanrı'nın oğlu :/
-----------------------------İsa a.s mın tanrının oğlu olduğuna inanmaları bana yeterince sacma ve komik geliyo zaten. :)
-
bende din mi değiştirsem acaba? papaza parayı veririm günahlarımı sildiririm... nasıl olsa zinada yapmak serbest...
-
hocam aklı başında biri neden din değiştirirki arkaşıma katılıyorum sen pazartesinden başla günah işlemeye pazar günü papazdan randevu al papaz efendi bu hafta 15 kadınle beraber oldum papazda olsun yavrum bı okur uflerım anadan domuş gibi olursun : ) yani aklı başında olan biri işlediği günahın burda affolmicani biLİr yani boş konulAr merak biLe etme bence okadar merakın vAr camide ımama soR o anlatır
-
len kutsal su dediniz aklıma bi fıkra geldi ama konu dağılmasın diye yazmıorum:)
-
İlk önce gönül razı olucak , ondan sonra gerisi gelir.Kiliseye yada camiye gidersin hiç bir dinde dışlama yoktur.hristiyan olucaksan kiliselere gidersin Türkiye de çok kilise ve haddinden fazla Türkçe leştirilmiş İncil var ,haham hatip okulları var. papaza anlatırsın durumunu sana kitaplar verir.Musevilik ve Hristiyanlık en kolay değiştirebiliceğin dindir.Kısaca demek istediğim Musevi ve hristiyan olmak istiyorsan Türkiye de bu iş çok kolay ve çok karlı üstüne para bile alıyorsun.Yeterki yerine git.Müslüman olmak içinde 5 vakit namazını kılıcaksın İslam ın şartlarını yerine getiriceksin , cenabet gezmiceksin , eşinden başka kimseyle ilişkiye girmiceksin. Müslümanlık da herşey mantıklıdır ama insanımıza bunlar zor geldiği için mantıksız görüyorlar.Sen sanırım ince detaylarını sordun Ben sana kabasını anlattım hacı detayları öğrenmek istiyosan gidicen hocalar papazlar anlatıcak onlar bu iş için var , bu iş için para alıyorlar. Bizimkiler zaten pusuya yatmış:D biri konu açsanada makara yapsak diye tam konusunu açmışsın sende:D
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hocam protestan mezhebinden olunca paraya gerek kalmıyor .
-----------------------------dayı islam full beleş :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
dayı islam full beleş :)
Dai Beleş Derken HepsiBeleş.Net Noldu ? :|
-
DJ_Alper
Hristiyan olsaydın beleş diye kesin müslüman olurdun.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Bilip bilmeden iğneleme yapmaya çalışma hocam...