Direksiyon Seti + Oyun Tavsiyesi
-
Debraj,fren,gaz + vitesi olan direksiyon seti arıyorum önerileriniz nelerdir . Birde şimdi nfs hot pursoit'i indirmeye başladım onun dışında tavsiye edebileceğiniz araba yarışı tavsiyeniz var mı ?
-
xbox ın varsa forza (debriyajlı bir set bulabilirsen harbiden süper olur), ps3 ün varsa gt5, pc için NFS 4 High Stakes (çok eski oyundur ama güzeldir) derim.
-
bende bi direksiyon var geç algılıyor markası kontorland çözümü yoktur heralde demi
-
sadece diyorum ki ..
Ps3 varsa ;
Logitech Driving force gt direksiyon seti (param war dıyorsan direk git g27 al ama ona saglam stand bulman lazım Türkiyede uygun stand satan yer yok polonyada filan war whellstand fılan adresını hatırlayınca sölerım) & Gran Turismo 5 ( Dünyada en çok satan sayılı oyunlardandır . forum donanımhaberde de aşırı kullanıcıya sahıptır en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş oyundur simulasyon yani sanada en cok yardımı gtplanet.com yapar dunyadakı tum gt5 ciler ordadır ..)
--
Bilgisayar'da ;
LFS & Need For Speed Shift 2 / Gene Logitech Driving force gt
--
Xbox360 ;
Forza (direksiyon seti olarakta porche'nin direksiyon sistemini filan yapan bi firma wardı ismini unuttum şimdi )
-
Bilgisayar için arıyorumda aradığım tam aşağıdaki linkteki gibi ama fiyatı beni setten soğuttu :S
http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=897
Sistemi düzeni buna uygun daha ucuz bir alet yokmudur ?
-
Logitech g27 ya da g25 direksiyon seti + test drive unlimited
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Logitech g27 ya da g25 direksiyon seti + test drive unlimited
-----------------------------Teşekkürler hocam ikiside güzelde aralarındaki fark ne acaba ? g25'te çok iyi yorumlar yapılmış.
-
Bana sorarsan g25 yeterli g27 çok pahalı. Paraya kıyarım diyorsan g27 al derim. Benim hatırladığım g27 g25'ten 1 vites daha fazla. Şurayı da incele istersen:
http://forum.donanimhaber.com/m_45769766/tm.htm
-
bende g25 var 2 sene önce almıştım güzel alet ancak debreajı adam gibi kullandıran pek oyun bulamadım
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
bende g25 var 2 sene önce almıştım güzel alet ancak debreajı adam gibi kullandıran pek oyun bulamadım
-----------------------------Test drive unlimited dene. Gerçek araba keyfi aldım.Her aracın kavraması falan farklı. test drive unlimited 2 de çıktı ama onu deneyemedim daha.
G25 bulamadım ama 2 direksiyonu birleştirip 4 pedal ile debriyaj yapmıştım kendime. Tek eksiğim 5 vites vites kutusu oldu :)
-
Koydum kafaya çok iyi yorumlar yapılmış para biriktirip alıcam bu aleti
Bi sorum daha olcak g25in vites geçişleri gerçek arabanın vites geçişlerini yansıtmıyormu ? Oyuncak hissimi veriyor