Diri Diri Gömdüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Amq salağı haketmiş öyle silah zoruyla imza atmayasın diye noterden satılıyor zaten ev ve arabalar. Orada avazi ciktigi kadar bağıracaktı götleri yiyorsa orda öldürsünler. Orda adamı öldürmenin kimseye faydası olmadığı için yapmazlardı bişey.

Bekara karı boşamak kolaymış :))  bu cümleyi hatırlattın bana.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Boyle biseye yalniz gidilir mi? Alsa ya yanina bir iki kisi daha

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Amq salağı haketmiş öyle silah zoruyla imza atmayasın diye noterden satılıyor zaten ev ve arabalar. Orada avazi ciktigi kadar bağıracaktı götleri yiyorsa orda öldürsünler. Orda adamı öldürmenin kimseye faydası olmadığı için yapmazlardı bişey.

katılıyorum ve birisi size bıçak silah çekerse korkmayın kalabalık bir alana girme şansınız varsa bekleyerek, yoksa o anda senin allahını kitabını diyerek dalın ölsen bile adam gibi boğuşarak ölürsün öyle göt altına gitmezsin. ortalık yavşak ve cani dolu, geçende bıçakla oynayan veledi dövdüm diye polisle tartışmaya girdik ulan dedim amk. çocuğu. bu velet senin karını kızını ananı babanı bıçaklasa aynı tepkiyi gösterebilir misin? herkeste bir göt korkusu almış gitmiş arkadaş, boğazlanacak koyundan farkınız olsun biraz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    erblood bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

öyle deme hacı insanın bazen basireti bağlanır en akla gelmeyecek hikayelere inanır.

Aynen basireti bağlanıyor,insanın...

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Aynen Şeyhim, Ama Acayip Üzüldüm Be Yahu... Keşke Senin Dediğini Yapsaymış...

Ve Keşke Ben Bu Yazıyı Okumasaymışım.. Çok Üzüldüm Adamcağıza... Allahın Laneti O Kansızların Üzerine Olsun... Bide Adam Yetim Büyümüş Töbe Töbe.. Artık İkide Bir Gelir Aklıma Bu...

Yahu Birde Sadakatten Bahsetmiş, Nasıl Bir Ruh Halidir, Fukaranın Tekini Sen Al, Ufacık Maddi Birikimi İçin Bunu Kendisine Reva Gör.. Boğazını Kesmeye Kalkış, Boğ Öldür..  Olacak İş Değil Yeminlen Yazıyı Okurken Boğazım Doldu, Ağlayacak Gibi Oldum Üzüntümden.. 

Böyle Şerefsizler İçin, İdam Geri Gelsin Diyecem Şimdi Ama Öte Yanda, Haksız Yere, Suçu Kesinleştirmeden Adam Asabilecek Hakimlerinde Varlığı Geliyor Aklıma... Öyle Hakim Yok Demeyin, Ceza Vermekten Zevk Alan Hakimler Oldukça Çokça Var.. Çıtı Pıtı Tarzı Şeylere Çok Ağır Cezalar Verebilecek Hakimlerimiz Var... Allah Onların Eline Düşürmesin Bizleri..

ShockMan tarafından 05/Kas/12 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

orospu çocukları

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hocam bi caydırıcılığı yokki ben mesela müebbet nedir bilmem beni hiç bi insan müebbet le korkutamaz içeri girdikten sonra farkına varırım ama dışarda değil ama ölümden işkenceden korkarım beni onunla korkutabilirsin hani diyoruz iki tanesini taksimde sallandıracaksın bak o zaman yapıyolarmı aynen öyle işte

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek

Aksam aksam okudugum seye bak

moral sifir oldu lan :S

kufrediyorum geri siliyorum, hakaret ediyorum geri siliyorum

yahu INSAN olun be yeter

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gece gece ne bileyim ya. Varya. Ne diyecegimi bilemedim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Bu insanlara ömür boyu ağırlaştırılmış zenci cezası vermek lazım. Her ay 1 gün limitsiz tarife.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 4111 Toplam Mesaj: 22