Diri Diri Gömdüler
-
HolyOne bunu yazdı
Amq salağı haketmiş öyle silah zoruyla imza atmayasın diye noterden satılıyor zaten ev ve arabalar. Orada avazi ciktigi kadar bağıracaktı götleri yiyorsa orda öldürsünler. Orda adamı öldürmenin kimseye faydası olmadığı için yapmazlardı bişey.
Bekara karı boşamak kolaymış :)) bu cümleyi hatırlattın bana.
-
Boyle biseye yalniz gidilir mi? Alsa ya yanina bir iki kisi daha
-
HolyOne bunu yazdı
Amq salağı haketmiş öyle silah zoruyla imza atmayasın diye noterden satılıyor zaten ev ve arabalar. Orada avazi ciktigi kadar bağıracaktı götleri yiyorsa orda öldürsünler. Orda adamı öldürmenin kimseye faydası olmadığı için yapmazlardı bişey.
katılıyorum ve birisi size bıçak silah çekerse korkmayın kalabalık bir alana girme şansınız varsa bekleyerek, yoksa o anda senin allahını kitabını diyerek dalın ölsen bile adam gibi boğuşarak ölürsün öyle göt altına gitmezsin. ortalık yavşak ve cani dolu, geçende bıçakla oynayan veledi dövdüm diye polisle tartışmaya girdik ulan dedim amk. çocuğu. bu velet senin karını kızını ananı babanı bıçaklasa aynı tepkiyi gösterebilir misin? herkeste bir göt korkusu almış gitmiş arkadaş, boğazlanacak koyundan farkınız olsun biraz.
-
erblood bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
öyle deme hacı insanın bazen basireti bağlanır en akla gelmeyecek hikayelere inanır.
Aynen basireti bağlanıyor,insanın...
-
HolyOne bunu yazdı
Aynen Şeyhim, Ama Acayip Üzüldüm Be Yahu... Keşke Senin Dediğini Yapsaymış...
Ve Keşke Ben Bu Yazıyı Okumasaymışım.. Çok Üzüldüm Adamcağıza... Allahın Laneti O Kansızların Üzerine Olsun... Bide Adam Yetim Büyümüş Töbe Töbe.. Artık İkide Bir Gelir Aklıma Bu...
Yahu Birde Sadakatten Bahsetmiş, Nasıl Bir Ruh Halidir, Fukaranın Tekini Sen Al, Ufacık Maddi Birikimi İçin Bunu Kendisine Reva Gör.. Boğazını Kesmeye Kalkış, Boğ Öldür.. Olacak İş Değil Yeminlen Yazıyı Okurken Boğazım Doldu, Ağlayacak Gibi Oldum Üzüntümden..
Böyle Şerefsizler İçin, İdam Geri Gelsin Diyecem Şimdi Ama Öte Yanda, Haksız Yere, Suçu Kesinleştirmeden Adam Asabilecek Hakimlerinde Varlığı Geliyor Aklıma... Öyle Hakim Yok Demeyin, Ceza Vermekten Zevk Alan Hakimler Oldukça Çokça Var.. Çıtı Pıtı Tarzı Şeylere Çok Ağır Cezalar Verebilecek Hakimlerimiz Var... Allah Onların Eline Düşürmesin Bizleri..
-
orospu çocukları
-
hocam bi caydırıcılığı yokki ben mesela müebbet nedir bilmem beni hiç bi insan müebbet le korkutamaz içeri girdikten sonra farkına varırım ama dışarda değil ama ölümden işkenceden korkarım beni onunla korkutabilirsin hani diyoruz iki tanesini taksimde sallandıracaksın bak o zaman yapıyolarmı aynen öyle işte
-
Aksam aksam okudugum seye bak
moral sifir oldu lan :S
kufrediyorum geri siliyorum, hakaret ediyorum geri siliyorum
yahu INSAN olun be yeter
-
Gece gece ne bileyim ya. Varya. Ne diyecegimi bilemedim.
-
Bu insanlara ömür boyu ağırlaştırılmış zenci cezası vermek lazım. Her ay 1 gün limitsiz tarife.