Diş Beyazlatma
-
dişçiye gidiyorsun 50 lira filan tutar temizlettiriyorsun sonra kaliteli bir diş macunu alıp günlük dişlerini fırçalıyorsun kalıcı beyazlık derken anlayamadım ? dişlerini fırçalamazsan yine kötü bir şekle dönmesi çok normal ki dediğin gibi kalıcı beyazlık olsa bile fırçalamadığın sürece çürür abi dişlerin bakım şart yani dişlerine bakarak kalıcı beyazlığı sen sağlamalısın.
-
dişlerinin beyaz gözükmesi istediğin anlarda kullanabileceğin tozlar var lavaboya kadar git dişine sür çalkala tükür hop beyaz dişler dabi kalıcı
değil tozu yanında gezdirirsin artık :) eczanelerde vardır diş beyazlatıcı toz diye istersin 2 3 lira bişi
-
temizlettirmek diş taşlarını aldırmak demektir..
beyazlatmak ise dişin üzerindeki sarı tabakanın komple kazınması demektir.
tavsiye: temizlettir, düzenli diş fırçala çay nescafe ve asitli şeyleri BIRAK kısa sürede beyazlar
-
yunusdogan bunu yazdı
temizlettirmek diş taşlarını aldırmak demektir..
beyazlatmak ise dişin üzerindeki sarı tabakanın komple kazınması demektir.
tavsiye: temizlettir, düzenli diş fırçala çay nescafe ve asitli şeyleri BIRAK kısa sürede beyazlar
hocam asitli şeyler içmem zaten ama çay kahve içmezsek ne içicez ya :)
-
bende düşünüyorum ama bu konuda çok efsane var insan karar veremiyor.
-
Dis beyazlatma UV isinlariyla yapiliyor. burada detayli bilgi mevcut. uygulamayi izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=7CmFg2WcYi8
-
Diş beyazlatma işlemi diş minesi mına koyar pek tavsiye edilmez dişçiler genelde aynı kişiye 2. kez uygulamaz.Syspionic in tanıdığı dişçi var ona bir pm at istersen
-
50 liraya nerede beyazlatıyorsun hocam dalge geçmeyin milletle bana 400 euro fiyat vermişlerdi
-
diş beyazlatma pahalı bir işlemdir. bakım ister.özel kurumlar yapar devlet karşılamaz. üniversite hastanelerine git. öğrenci değil prof iste. diş macunu diş ipi gargara kullanman gerekir beyazlığı korumak için . bunun yerine bi diş hastanesine git detartraj ( diş taşı temizliği ) yaptır ücretsiz olarak sgk kapsamında. ondan sonra doktorunla konuş o sana tavsiye verir. kaç yıldır diş hastanelerine yazılım yapıyorum girip görmediğim işlem ameliyat kalmadı burdaki arkadaşlar kadar emin sallayamıyorum.
güvencen yoksa detartraj bütün ağızı 4 parça olarak olarak bölünerek uygulanır tane fiyatı 13 TL dir 13 x4 = 56 tl iş sonunda ödersin. ayrıca 7 tl muayene ücreti çekilirse 12,5 tl panoromik film ücreti ödersin.
bu fiyatları sut ek 2 Ç listesinden bulabilirsin. listede yazan puanlar fiyat değildir . fiyatı bulmak için 0,593 ile çarparsan bulabilirsin.
Sharp tarafından 14/Şub/14 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sana ve herkese benim çok güvendiğim diş doktorumu öneririm. Halil Yücesoy.
Cep telefonu sitede yazıyor. Müthiş tatlı bir adamdır, ona gitmen falan şart değil, ara aklındakileri sor telefonda tatlı tatlı anlatır. Hatta rica edersen, tanıdığı varsa bulunduğu şehirde bir diş doktoruna da yönlendirir. İstediğin işleme göre maksimum fiyat söyler mesela, malzemenin bize gelişi şudur doktorun şu kadar kar etmesi şu kadar işlem parası istemesi normaldir, senden bu paranın üstünü isterlerse verme der. Neleri devlet karşılıyor neleri karşılamıyor söyler. Şu şu şunlar güvenlidir bu bu işlemler zararlıdır ya da para tuzağıdır diye anlatır, tek tek işlem sırasını amacını nasıl etki edeceğini faydasını zararını anlatır. Müthiş adamdır işte tam bir doktordur.
Ben ortodontistlerde çene cerrahlarında diş doktorlarında yıllarca sürünmüş bir insanım, bu doktoru yüzde birkaç yüz tavsiye ederim, söylediklerine önerilerine için çok rahat güvenebilirsin. Ara bi konuş.
edit: Kendisiyle hiçbir kişisel bağım ilişkim yok.
izzmarit tarafından 14/Şub/14 20:05 tarihinde düzenlenmiştir