Diş Beyazlatma Ustune Sual?
-
Aforizma, abu ne guzel bi dunya şey acıklamışsın...
Ama biraz özet bi şekilde, dişlerimizi beyazlatmanın kaç gun, ve kaç paraya mal olacagını soyleseydın keske...
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
buyuk marketlerde dis pastalari var.disini normal macunla fircaladikdan sonra bir de o pastalarla fircala 1 ay sonra zenci gibi bembeyaz dislerin olur.
o pastalar aslında zararlı en az zararı olan en az zarar verıcı maddeler dıs macununda var en ıyısı mısvaklamak yada duzenlı olarak fırcalamak cok takma dıs rengıne aforızma dayanamadım konustum yıne yaaa :( -
eve gidince cekeyim bi foto gonderem bari : ))
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Aforizma, abu ne guzel bi dunya şey acıklamışsın...
Ama biraz özet bi şekilde, dişlerimizi beyazlatmanın kaç gun, ve kaç paraya mal olacagını soyleseydın keske...
----------------------------genelde cogu tek seansta biter ve detertraj'ın fiyatı 60-70 ytl arasıdır.tabi pahallı yapan da olabiliri. bleaching(ağartma) de diş sayısına gore yapan da olur yarım cene uzerine de yapan olur ama ortalama fiyatı yapılan teknige gore 150 YTL civari olur.. bleaching seans sayısı da renklenmenin boyutuna gore değisir. ama tek seans da cogunlukla..
bu arada cok seslilik guzel seydir ruhkanseri ...
-
samurai bunu yazdı:
eve gidince cekeyim bi foto gonderem bari : ))
-----------------------------samuray seni biliyorum ya senin dişlerde bişey yok senden daha kötü olanlarda var şükret biraz ergenlik bi geçsin hele
-
aforizma bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Aforizma, abu ne guzel bi dunya şey acıklamışsın...
----------------------------genelde cogu tek seansta biter ve detertraj'ın fiyatı 60-70 ytl arasıdır.tabi pahallı yapan da olabiliri. bleaching(ağartma) de diş sayısına gore yapan da olur yarım cene uzerine de yapan olur ama ortalama fiyatı yapılan teknige gore 150 YTL civari olur.. bleaching seans sayısı da renklenmenin boyutuna gore değisir. ama tek seans da cogunlukla..
pekı hocam bıse daha sorcam dıse zararlı dıme dıs beyazlatmak ıcın yapılan ıslemler sonucda dısın kendı dogal tabakası var onla cok ugrasmamak gerek dımı ? -
disin distaki mine tabakasi uzerinde bir miktar cizik oldugunu soleyenler olsa da bunlar alinan kalsiyum ve florla cok kolay bir sekilde giderilir. bi de esas olarak sole dusunmek lazım dis tasına bagli problemler tedavide olusacak ciziklerden daha fazla hatta cok cok daha fazla zarar verir. o yuzden onu onemsememek gerekir. bunlar detertraj için gecerli.
fakat bleachin(agarta) de ise eger dislerde hassasiyet olusmaya baslarsa tedavi hemen birakilmali. cunku bu yontemde kullanılan peroksitle disten renk pigmentlerini sokerken disten baska iyonlar da sokerler ve bazen hassasiyete sebep olurlar. dikkat edilmesi gereken onemli nokta budur. bid e tedavi esnasında di,s etinin iyi korunmasi gerekir bu peroksitlerden.
-
abi 150 ytl mi ben CİF lemeye razıyım : )) -
doktora git porselenn yaptır yada bırak sarı kalsın
-
aforizma bunu yazdı:
-----------------------------disin distaki mine tabakasi uzerinde bir miktar cizik oldugunu soleyenler olsa da bunlar alinan kalsiyum ve florla cok kolay bir sekilde giderilir. bi de esas olarak sole dusunmek lazım dis tasına bagli problemler tedavide olusacak ciziklerden daha fazla hatta cok cok daha fazla zarar verir. o yuzden onu onemsememek gerekir. bunlar detertraj için gecerli.
fakat bleachin(agarta) de ise eger dislerde hassasiyet olusmaya baslarsa tedavi hemen birakilmali. cunku bu yontemde kullanılan peroksitle disten renk pigmentlerini sokerken disten baska iyonlar da sokerler ve bazen hassasiyete sebep olurlar. dikkat edilmesi gereken onemli nokta budur. bid e tedavi esnasında di,s etinin iyi korunmasi gerekir bu peroksitlerden.
pekı hocam dıste dıs tası falan yok sadece eskıye gore mesela gecen seneye gore daha sarı gorduk dısı gıttık doktara sorunu soledık yıne beyazlatma ıslemı uygulanabılır mı yanı toparlayayım her hasta ıcın uygulanabılır mı yoksa ılerı derece gercekden goruntu cırkınsemı? ben ne zaman sorsam kuzene bana ne beyazlatcam senın dısını daha cok dıs tabaka ıncelcek bırak boyle kalsın deyıp duruyo gozumu korkutuyo :) bole sefffaaff ıncı gıbı beyaz ıstıyorum :) yapmıyo aforızma valla bag gellımmı yanına :)