Diş Macunu Sensodyne
-
Arkadaşlar dişlerim için sensodyne almayı düşünüyorum. Daha önce bunu kullanıpta tavsiye eden var mı? Alsam yararını görür müyüm?
-
çok kaliteli bi diş macunudur benim tavsiyemse bittikçe markasını değiştirmendir. mesela sensodyne bitince colgate vs vs..
-
ben aldım tavsiye ederim ama sakın bu sigara için filan olan macunlardan almayın diş minesine zarar veriyormuş doktorum soledi
-
ben kullanıyorum hocam gayet ii görürsün bence onların metal kutuda olanları var yeni galiba onlar daa bi güzel sanki.
-
bunların birçok çeşidi var, Ben hangisini alayım? Alma sebebim: Dişleimin beyazlaması için ve sağlıklı olması için...
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------bunların birçok çeşidi var, Ben hangisini alayım? Alma sebebim: Dişleimin beyazlaması için ve sağlıklı olması için...
-----------------------------
bir kişi başka ne için diş macunu alırki :| -
Pikacu bunu yazdı:
bunların birçok çeşidi var, Ben hangisini alayım? Alma sebebim: Dişleimin beyazlaması için ve sağlıklı olması için...
hocam gidip sorduğunda sana yardımcı olurlar.bende sensodyne kullanıyorum şuan.diğer diş macunlarına göre flor oranı biraz daha fazla sanırsam.onun için diş fırçasına mercimek tanesi kadar sürsen yeterli olur. -
İpana ve sensodyne en kaliteli 2 markadır bence
-
ben de kullanıyorum beyazlık konusundada etkisi var şu köpüklü yeni çıkanlar var ya onların beyazlatıcı olanını kullanıyorum.en azından çok kahve çay falan içiyosan leke oluşumunu engelliyo
-
kullanıyorum memnunum
-
neminomin bunu yazdı:
ben de kullanıyorum beyazlık konusundada etkisi var şu köpüklü yeni çıkanlar var ya onların beyazlatıcı olanını kullanıyorum.en azından çok kahve çay falan içiyosan leke oluşumunu engelliyo
-----------------------------Tam adı ne onun? Çayı fazla içiyorum evet... Arada birde sigara götürüyorum...