Diş Temizliği
-
Caps alabilirmiyiz.
-
Bak hocam her insansın diş rengi vardır ondan ötesinde dişlerinin beyazlamasını bekleme , düzenli fırçala dişlerini 2-3 kere 2 dakika kadar yeterli olur. sakına sakın dişlerimi temizleteyim deme çünkü dişler temizletmeden sonra iyi bakmazsan eğer çürümeye başlıyor.
-
diş temizlerken bildiğin zımpara atıyorlarmış :D
-
Daha 2 hafta önce randevu aldım gittim kontrole yarım saatte muaayeneye gittiğim halde dolguyu yapalım dediler bende tamam dedim bu vakit içinde dolguyu yaptlar. göztepe eğitim araştırma hastanesi. ve gösterdiğim tek şey sadece bi kimlik. oda randevu almak için. sonrasında girdim dolgu yaptırdım ve çıktım. ve sen ülkede bu güzellikler varken bunları diyosun. bsg amk.
hocam sende dişini temizletme. tartar temizliği yapcaksan onu yaptır o dişi beyazlatmaz ama diş temizleme yaptırırsan dişşin üstündeki tabakayı kaldırıyolar kazıyorlar. bu da ileriye dönük sorunlara yol açıyo tavsiye etmiyorum..
-
rahmetli ustacığımı hatırlattın bana , aynanın karşısına geçip dişlerine bakar bakar tuvalet taşı gibi olmuş a.q derdi.
-
hocam 2 ay misvak kullan büyük fark görürsün. kesinlikle tavsiye ederim. beyazlatmanın yanında büyük faydaları da var dişlere.
-
sakin..
-
ağız kokusu boşlanma sebebidir haberiniz ola...
-
-
geçen hafta temizlettim
10 dakika sürmedi dızzzzz kazıdı kenarları
bi işe yaradığını sanmıyorum azıcık törpüledi yine aynı dişler :D