folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Üzerine Soru Acil :C

Diş Üzerine Soru Acil :C

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    maganda bunu yazdı:
    -----------------------------

Doktora git hemen bekleme :F

sımdı hemen doktora gıdeerse zaten acısı var adam yontar dırek bıdaha hıc gıdemez olur bıraz acısı dınsın en azından kanı dursun ole once kendı mudahalesını kendısı yapsın hıc bı sekılde olmuyo sızı sıddetle devam edıyo kan durmuyosa ozaman doktoru arayıp sorsun doktor ne derse onu yapsın yıne olmuyosa ole gıtsın bukadar meraklı olmayalım doktorlara olecek degıl agrı kalacak da degıl bıraz dısın etın dınlensın hele kı o kadar koklu bı sorun yasanmıssa yarın bekle yarında aynı devam ederse bı ara sor ok?

mimi " yim ben ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ruhkanseri ok saol.. son bisey.. kanıyo tükürmem lazım uyuyamıyom :C

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

pesimistzombie bunu yazdı:
    ruhkanseri ok saol.. son bisey.. kanıyo tükürmem lazım uyuyamıyom :C
    al 5-10 tane tuvalet kagıdı rulosuyla bıde cop kutusu koy yanına tukur tukur at :) bunuda mı dusunemıyon pess

acıdandır acıdan nihaha :)

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    forumda diş doktorunun olması sevindirici :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

ganimet bunu yazdı:
    forumda diş doktorunun olması sevindirici :)
    1. sı dıs doktoru deılımm ... ben aslında muzısyenım ama meslek olarak muhasebe yapıyorum okul bıtıınce hakım olcam !  ama bızde ailemde ! cerrah ve askerı makam sahıbı cok ozellıkle bu ıkı alanda bu sebeple bılgım cok ben otopsı ye katılmıs ve dişe dolgu yapmıs bırıyım :) kuzenlerım sagolsun :) askerı egıtım zaten gozumun onunde yat kalk surun oldugu ıcın gayet ıyı bılıyorum agaca slm falan vermeyı :)

yanı bıseyler soyluyorsam o konuda uzman oldugumdan degıl en az uzman kadar bıldıgımden .bılmedıgım bı konuda zaten konusmam  hıh

mimi " yim ben ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

pesimistzombie

uyudunmu dostum ! sozumu dınle bak ben anlarım gıt uyuuuuuuu  ınan daha ıyı olursun dınlen bıraz

mimi " yim ben ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Ne kanaması durmaz çeneymiş be haci...

Bak ben sana anlatayım. O çeneden kemik kopmuşsa işin yaş. Ordaki hücreler sinir hücreleri gibidir. Öldülermi yenilenmiyorlar yada bozuk oluyorlar. Bundan sonra ağzının yapısı bozulacak. Hiç bir kız sana bakmayacak. Şaka maka ben sana dedim zaten bizim bi eleman sırf onun için ameliyat oldu düzeltiler bişeyler yaptılar artık bilmiyorum :)

Ama yinede sen 7 tane fatiha 3 ihlas oku. Allah star eder...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    HackMan bunu yazdı:

Ne kanaması durmaz çeneymiş be haci...

Bak ben sana anlatayım. O çeneden kemik kopmuşsa işin yaş. Ordaki hücreler sinir hücreleri gibidir. Öldülermi yenilenmiyorlar yada bozuk oluyorlar. Bundan sonra ağzının yapısı bozulacak. Hiç bir kız sana bakmayacak. Şaka maka ben sana dedim zaten bizim bi eleman sırf onun için ameliyat oldu düzeltiler bişeyler yaptılar artık bilmiyorum :)

Ama yinede sen 7 tane fatiha 3 ihlas oku. Allah star eder...

ya ürkutmeyın adamı ! ne alaka benım cene kemıgıme kaynamıstı parcayla bırlıkte bendede koptu yımılık dıs ceneme kaynamıstı cektıler cenemden parca geldı bende yasadım yasayanada tanık oldum korkutmayın uyusun bıraz :) ıyılesır ıyılesır anasını satım ben cenemden amelıyat oldum hıg demedım nan ne nazlıymıssın ! :)))

mimi " yim ben ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

benim ağzım bozuldu mesela sinir hücrelerini kadın dolgu yaparken öldürdü habire anestesi 2 ay da 3 dişi dolgu yaptırdık

altın dolgumudur nedir sapsarı dişlerim parlıyor :) çenem bozuldu kırkırdaklarım bozuklaştı yemek yerken kıkırt kıkırt sesler çıkıyor sol taraftan hatta yarışmalara katılacam mucize diye dişlerimden müzik çıkartıyorum nerydeyse:)

hacı ameliyatla düzeltiyolar dedin kaç paradır bu yazın çalışalım bizde yaptıralım miktar biliyormusun sinir hücreleri ölünce dişince bi anlamı kalmıyor çünkü boşlukta sol üst mesela bastırdığım zaman diş kokuyor bi yöntem varmı düzeltmek için ne kadar nerde yapıyolar el cvp yardım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

bi bardak suyun içine tuz koy karıştır sonra gar-gara yap :)

eğer dişin kanarken uyursan kanı yutarsın kalktığında tansiyonun düşmüş, başın dönüyo ve gözün kararıyo bi şekilde bulursun kendini..

dişi çekerken büyük ihtimalle damakta yarılmıştır..benim dişim öle olmuştu 4-5 gün kanamıştı a.k..ama ilk günkü gibi kanamadı tabi..

Toplam Hit: 4749 Toplam Mesaj: 47