Disco&Bar Açmak Sizce Nasıl Bir İş ?
-
Kafamda bu iş soru olarak kaldıda bide size danışayım dedim şimdi şöyle Disco veya Bar tarzında Datça ilinin bir bükünde bu tür eğlence tarzı biyer açmayı düşünüyorum.Normal olarak ortama baktığımız zaman sadece apartların olduğu gencin fazla olduğu fakat yapıcak bişi bulamadıkları için gezmekten başka bişey yapmayan çok kişi var.Şuanda buraya hastane yapılıyor ve bükün en dibinede tatil köyü yapılıcakmış yani yavaş yavaş büyüyen biyer.Acaba diyorum ufakta olsa böyle biyer açsam tutarmı ? açmak için sizce ne kadar para lazım ? veya bu işin eksileri artılarını yazıcak olan bu konu hakkında görüş belirten herkesten bişeyler kapmak istiyorum sonuçta hızla gelişen bir yer ve ilerde açılmaması gibi bi durum hayatta olmaz..
-
Benim de Bodrum'da tam barlar sokağının dibinde var bi yerim ama açamıyorum bu işlerin içinde çok mafya olayları var. Kolay değil birilerine rakip olmak. Ama sen ilk olcam demişsin yanlş okumadıysam uykuluym yarım okudum, olabilitesi var. Kolay gelsin.
-
ZOR İŞ
-
it kopuk sarhoşla uğraşması zor olur. zor iş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ZOR İŞ
-----------------------------zor ama ımkansız degıl eger tek olucaksan ve dedıgın yerde genc cok fazla varsakı öyle demıssın yatırdıgın parayı cabuk kazanırsın ama tabı bunun ızınlerı zarttu zurtu fln var herseyını arastır derımm
-
damsız almayacaksın yoksa kavgadan geçilmez. kapıda öküz gibi bi adam tutacaksın. tatsızlık çıkaranı postalayacaksın, herkesi içeri almayacaksın.
bu dediklerimi yapmalısın kafadan. sonrası eğlenceler, aktiviteler, canlı müzik vs..
-
sigara yasagından sonra iyice zor :|
-
sigara yasağı engellemez. samsundayım şu an, sahil boyunca kafe, bar vs. var. hepsinin üstü açık, sigara içilebiliyor.
bi de unutmadan ses vs. için yakındaki binalardan izin felan alman gerek.
-
Tabi bunun kışıda var?
-
evet gerçekten zor iş ileride %100 birileri haraç istemeye kalkıcak bu bir gerçek malesef özelliklede buralar tam gelişip rakipler çıkınca :) zaten yazlığımız antalyada olduğu için bar ve diskoların ne gibi zaafları olduğunu biliyorum öncelikle damsız kimseyi almak olmicak yok efendim barmenin arkadaşı yok efendim şunun kardeşi diye damsız herifleri asla almayız türkçe müzik çok az olur zaten aileden tanıdık iyi yerlerde olan djler var.İlk olduğumuz içinde bence bişeyler yapmamız mümkün.Daha fikri önerisi olan ?
-
Hocam para kazanmak istiyorsan bar işinden felan içkiyi bikere kaçak getircen :) Sahte değil bak kaçak. Kıbrıstan büyük rakıyı 10 tl ye getiriyorlar. Oda tek tek satıyorlar sen anlaşcan ucuzdan jackdaniels felan fistan ucuz yollu bul kazanırsın para. Bu ülkede batmicak 2 işten biri 1. Mektep :F 2.Bar tarzı içkili yerler.
Toplam Hit: 3605 Toplam Mesaj: 21