Discovery Bataryası
-
Selamlar olsun herkese.
Discovery bataryası lazım Müritler elinde olan varsa fazlalık satın alabilirim.
-
Hocam acelen yoksa Çin'den altın batarya sipariş ver. Batarya süresinde gözle görülür artış oluyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam acelen yoksa Çin'den altın batarya sipariş ver. Batarya süresinde gözle görülür artış oluyor.
Tavsiye edeceğin batarya bu linkte ki mi?
Bizim discovery oluyor mu?
-
Olur. Elife E3, Discovery'nin orjinal ismi zaten.
http://forum.donanimhaber.com/m_83051529/tm.htm
Buradan kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin.
-
Zenfone 5 al olmadı powerbank
-
Mustafa bunu yazdı
Olur. Elife E3, Discovery'nin orjinal ismi zaten.
http://forum.donanimhaber.com/m_83051529/tm.htm
Buradan kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin.
üstteki attığın linkteki bataryadan daha iyisi var mı yoksa onu sipariş veriyorum hocam
-
Atakan bunu yazdı
Batarya soran adama telefon tavsiye etmek neyin kafası anlamadım.
Linkte verdiğimi al hocam sorun yaşamazsın.
-
Mustafa bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Batarya soran adama telefon tavsiye etmek neyin kafası anlamadım.
Linkte verdiğimi al hocam sorun yaşamazsın.
2 defa discovery alıp kazığı yiyen 379 aldığı telefonu 150 satan servisle 3 defa kavga eden adam aklı. Discovery pişmanlıktır
-
İyide hocam aldığın telefonu sen sahibinden.com'dan almıştın bildiğim kadarıyla ? İnsan bi sanalpazar filan açtırır. Adam sana kamerası çalışmayan, ekranı lekeli pert olmuş olan telefonu satmıştı. Suç sende.
-
Mustafa bunu yazdı
İyide hocam aldığın telefonu sen sahibinden.com'dan almıştın bildiğim kadarıyla ? İnsan bi sanalpazar filan açtırır. Adam sana kamerası çalışmayan, ekranı lekeli pert olmuş olan telefonu satmıştı. Suç sende.
Eee hocam sıfır aldık ekranında beyaz leke oluştu soket sorunu oldu servisini sen biliyorsun nasıl olduğunu düşmanıma tavsiye etmem . Çok sorunlu bir telefon.
-
Atakan bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Eee hocam sıfır aldık ekranında beyaz leke oluştu soket sorunu oldu servisini sen biliyorsun nasıl olduğunu düşmanıma tavsiye etmem . Çok sorunlu bir telefon.
Hocam seni severim ama yiğidin hakkını yedirtmem :) işbu mesaj discoveryden atılmış olup hertürlü cacık yenmiştir. Soket sorunu 10-20 tlye çözülüyor 1 sene sonra benim de başıma geldi ama başka da sorun yok. Kaç kez düştü kırıldı çatladı sapsağlam telefon sen daha neden bahsediyosun? Sıfır gıcırında telefon alırsan 630 tlye keyfine denecek olmaz :)